25 / 04 / 2024

Radisson BLU Resort & SPA Çeşme açılıyor

Radisson BLU Resort & SPA Çeşme açılıyor

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde yapılan Radisson BLU Resort & SPA Çeşme, 14 Mayıs 2009 tarihinde hizmete girecek



Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Gökşin'le birlikte kokteyl düzenleyen Radisson BLU Resort & SPA Çeşme Genel Müdür 36 yaşındaki Mohamad Yassine, otelde 312 oda, 42 suit ve 2 kral dairesi bulunduğunu, farklı bir servis sunacaklarını, asıl hedeflerinin yüzde 100 müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi. Çeşme'de sektörün pazar lideri olmayı hedeflediklerinin altını çizen Yassine, "Tüm Radisson otellerinin sloganı 'Yes, I Can!'(Evet, yapabilirimdir.) Bu sloganın altında, otelde konaklayan misafirlerimize yüzde 100 memnuniyet garantisi vermemiz yatmakta. Bu konseptte hizmet veren tek oteller zinciriyiz. Eğer misafirimiz memnun kalmazsa ve bizce de geçerli bir nedeni varsa kendilerinden para almıyoruz" diye konuştu.


"Çeşme'nin marka olmasına katkı sağlayacağız"

Bu yaz sezonunda ilk olarak yerli pazara hitap etmeyi amaçladıklarını, kış sezonundan itibaren yoğun bir tempoyla Avrupa pazarına yöneleceklerini belirten Yassine sözlerini şöyle sürdürdü:"Termal avantajımızı ön plana çıkararak, Avrupalı tur operatörleri aracılığıyla portföyümüzü genişleteceğiz. Bilindiği üzere termale Avrupa'da yoğun bir talep var. Çeşme'nin de bu konudaki avantajları çok fazla. Avrupa pazarının ardından tüm dünyadaki otellerimiz ve oteller haricindeki yaklaşık 20 satış ofisimiz devreye girecek. Bunlar aracılığıyla çok daha geniş kitlelere hitap edeceğiz. Hedefimiz termal sayesinde Çeşme'ye çok sayıda turist getirmek. Çeşme'nin bir marka haline getirilmesi çalışmalarına katkı koymak."

Çeşme'deki en büyük Türk hamamı

Türkiye'de 2010 yılına kadar 2 otel daha açılacağını ve Türk turizm sektöründeki gelişme planlarının süreceğini vurgulayan Genel Müdür Yassine, Radisson Blu Resort & SPA Çeşme'nin ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde açılmasının kendileri için handikap olmadığını, Çeşme müdavimlerinin merakını cezbederek otele yoğun bir ilgi beklediklerini söyledi. Yassine, "Çeşme'nin en büyük Türk hamamının yer aldığı 3 bin 500 metrekarelik SPA'mızda 24 kişisel bakım odası, jet akımlı büyük bir havuz, 4 termal havuz yer alıyor. Deniz kenarında düğünler için özel olarak tasarlanan banket platformumuzla bahar ve yaz aylarında iddialı düğünlere ev sahipliği yapacağız" dedi.


Geri Dön