16 / 04 / 2024

Radisson'dan 50 yeni otel geliyor!

Radisson'dan 50 yeni otel geliyor!

Radisson Hotel Group'un Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi Türkiye'de gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.



Radisson Hotel Group'un Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi Türkiye'de gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Rankoussi, "2023'ün sonuna kadar 50 otele ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.

Rankoussi, pandeminin başladığından itibaren son 24 ayda 5 veya 6'dan fazla otel ile anlaşma yaptıklarını aktardı. Rankoussi, şimdi Türkiye'de Radisson'un faaliyet sürdürdüğü 35'ten fazla oteli olduğunu ifade etti. Rankoussi, Türkiye'nin bu sene için hedeflediği 45 milyonluk turist sayısının 2019 senesinin rakamları olduğunu dile getirerek, "Bugünkü trende baktığımızda 2019 yılı tahminlerinin 2023 ila 2024 yılları arasında gerçekleşebileceğini öngörüyoruz" dedi.

Radisson dan 50 yeni otel geliyor!

"İstanbul, en önemli önceliğimiz"

Geçen yazdan bu yana, son 6 aydır pozitif bir trend gördüklerini ifade eden Rankoussi, şunları kaydetti:

"2019 yılında ulaşılan rakamlara daha da yakınlaşılıyor. Bazı pazarların daha hızlı toparlandığını görüyoruz. Özellikle Orta Doğu pazarı bu konuda örnek verilebilir. Avrupa'dan gelen turist akışında da bunu görmeyi bekliyoruz. Kısıtlamaların kaldırılması, seyahat yasaklarının azaltılması, PCR uygulamasının kaldırılması ve karantina uygulamalarının azaltılmasıyla Avrupa pazarından da önümüzdeki dönemde beklentilerimiz yüksek. Bu şekilde hızlı bir artışla hedeflenen rakamlara ulaşılabilir. Tabii yine de bu konuda daha dikkatli olmakta fayda var. Önümüzdeki yıl gelen turist sayıları ve turizm sektörünün güçlenmesi ile 2023'ün 2019 yılının toparlanması olma eğiliminde olacağını öngörüyoruz."

İstanbul, en önemli önceliğimiz. Yapım aşamasında ve işletme halinde olan 35'ten fazla otelimiz var. Bunların yarısı İstanbul'da yer alıyor. Dolayısıyla stratejimizin merkezinde bu şehir yer alıyor. Şubat ayındayız. Önümüzdeki aya kadar iki otel daha açmış olacağız.

"2022'de Türkiye'de 10'dan fazla otel için imza atmayı öngörüyoruz"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ramsay Rankoussi, büyüme açısından kendileri adına pozitif olduğuna dikkat çekerek, "2022'yi imzalar açısından rekor bir yıl olarak göreceğimizi düşünüyorum. 2022 yılında Türkiye'de 10'dan fazla otel için imza atmayı öngörüyoruz" diye konuştu.

Radisson dan 50 yeni otel geliyor!

Bu yılın Türkiye'de şimdiye kadar kaydettikleri en başarılı yıl olduğunu söykeyen Rankoussi, "Türkiye'de turizm sektörünün toparlanması Radisson açısından da ileriye dönük ulaşılması istenilen bir hedef. Radisson Inpiduals, yeni kurulan bir markamız. Kapsamlı ve çok fazla dönüşüm sayesinde Türkiye genelindeki mevcut otellere konuşlandırmaya başlayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Radisson Hotel Group olarak yerel yatırımcılarla işbirliği yaptıklarını belirten Rankoussi, şu ifadeleri kullandı:

"Yerel partnerlerimizin 2022 senesinde yapacağı yatırımın toplam 200 milyon doları geçeceğini tahmin ediyoruz. Bizim yatırımlarımız, insanımızın yeteneklerini geliştirmeye ve kullanılan teknolojinin geliştirilmesine yönelik oluyor. Açıkçası Türkiye bizim için bir öncelik olmaya devam ediyor. Geçen yıl hedefimizin 2025 yılına kadar 50 otele ulaşmak olduğunu belirtmiştik. Aslında bu hedefi güncelliyoruz. 2023'ün sonuna kadar 50 otele ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu yüzden programımıza çok hızlı bir ivme kazandırdık. 2022'deki misyonumuz Radisson olarak daha fazla etkin olmak, Türk yeteneklerin sektöre kazandırılması ve artması olacak."

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

 


Geri Dön