24 / 04 / 2024

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş Grubu, ülkemizin önde gelen kayak merkezleri arasında bulunan Kayseri – Erciyes’ te 2 bin 200 metre irtifada hayata geçirdiği Radisson Blu Mount Erciyes’i turizme kazandırmanın gururunu yaşıyor. İnşaatı 10 ay gibi kısa sürede tamamlanan Radisson Blu Mount Erciyes, bu ayrıcalığı ile ülkede tek olma özelliğine sahip.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

13 MİLYON DOLARLIK YATIRIMLA DİKKAT ÇEKİYOR

 Artaş Grubu imzasıyla13 Milyon dolarlık bir yatırımla Kayseri'de inşa edilen Radisson Blu Mount Erciyes, 16 tanesi süit olmak üzere 60 oda ve 170 yatak kapasitesi ile de dikkat çekiyor. 

Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nde iki ayrı restorant, spor salonu, bir lounge, spa ve yüzme havuzları yer alıyor.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türk turizmine hizmet etmekten büyük sevinç duyduklarını kaydeden Artaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, “Kayseri turizmi için en önemli ihtiyaçlardan birisi de dağ bölgesinde günübirlik alan eksikliği idi. Bizler bu oteli Türk turizmine kazandırarak buradaki eksiği kapatmış olduk. Radisson Blu Mount Erciyes’in toplam büyüklüğü 14 bin metrekare, fakat bu alanın 3 bin metrekarelik alanı otel olarak kullanılacak. Kalan 11 bin metrekarelik kısım ise günübirlik alan olarak misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz. Turizm yatırımımız olan olan Radisson Blu Mount Erciyes; Ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı olsun. Bu vesile ile kayak sporu tutkunlarını da Erciyes’e bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!


Geri Dön