23 / 04 / 2024

Radisson Blu Otel Eylül'de Kayseri'de açılacak!

Radisson Blu Otel Eylül'de Kayseri'de açılacak!

Rezidor Oteller Grubu tarafından Kayseri'de yaptırılan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel, açılış için gün sayıyor. Radisson Blu Kayseri Genel Müdürü Mehmet Mülayim, grubun, Türkiye zincirindeki 10'uncu halkasını oluşturuyor.



Rezidor Oteller Grubu tarafından Kayseri'de yaptırılan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel, açılış için gün sayıyor. Radisson Blu Kayseri Genel Müdürü Mehmet Mülayim, grubun, Türkiye zincirindeki 10'uncu halkasını oluşturan ve Doruk İnşaat tarafından 80 milyon liralık bütçe ile gerçekleştirilen otelin 1 Eylül'de açılacağını duyurdu. Otelin, bölge turizmi ve hizmet sektörünün gelişmesine katkıda bulunmanın yanı sıra, kentin sosyal yaşantısına hareketlilik getireceğini söyleyen Mülayim, "Radisson Blu Kayseri, farklı duruşu ve modern çizgisiyle Kayseri'ye renk katacak. 20 kattan oluşan otelde, konukların rahatı için tasarlanmış 243 oda ve süit var. Gerek süit ve odalar, gerekse işadamlarına özel executive odaların yer aldığı özel katlar, tüm ihtiyaçlar dikkate alınarak dizayn edildi" dedi. 


Mülayim, Radisson Blu Kayseri'nin, konumu, kalitesi, hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti garantisi ile bölge turizmine katkı sağlayacağını belirterek, "Radisson Blu 200 kişiye istihdam kapıları açarak işlevine başlıyor" diye konuştu. 


Dünya 


Geri Dön