18 / 04 / 2024

Raffles İstanbul Zorlu Center ne zaman açılacak?

Raffles İstanbul Zorlu Center ne zaman açılacak?

Raffles İstanbul Hotel, Zorlu Center içinde ne zaman açılacak? Zorlu Center, Raffles İstanbul otelinin açılışını sosyal medyada nasıl duyurdu? Raffles İstanbul Hotel, arazi değeri dışında kaç milyon dolarlık yatırım? İşte cevaplar...




Zorlu Center içinde yer alacak "premium luxury" otel markası Raffles Hotel & Resorts'un ne zaman açılacağı belli oldu. 


Raffles İstanbul Hotel'in 2012'nin son çevreğinde Zorlu Center içinde açılması bekleniyordu ama olmadı. 


Zorlu Center, Raffles İstanbul Zorlu Center'in ne zaman açılacağını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da duyurdu.


Zorlu Center'in Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre Zorlu Center Raffles İstanbul oteli Eylül 2014'te açılacak. İşte o tweet; 


Zorlu Center ‏@ZorluCenter: Raffles İstanbul Zorlu Center, İstanbul’un modern ve enerjik yeni yüzünün bir yansıması olarak Eylül'de açılıyor. 


Raffles İstanbul Zorlu Center ne zaman açılacak?


Raffles İstanbul Zorlu Center'in özellikleri! 


Arazi değeri dışında yaklaşık 175 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçecek Raffles İstanbul Zorlu Center, 1887'de Raffles Hotel Singapur'un açılışına uzanan efsanevi, kişiye özel ve premium servis anlayışıyla İstanbul'da hizmet vermeye hazırlanıyor. Raffles İstanbul Zorlu Center'ın "premium luxury" hizmet anlayışında "imkansız" kelimesi yer almayacak. 


Raffles İstanbul Zorlu Center'ın bir başka özgünlüğü ise yaklaşık 3 bin metrekarelik dünya çapındaki SPA'sı. 


Raffles İstanbul Zorlu Center'da, toplam 180 odanın 130'u standart, 50'si suit olacak. İstanbul'un eşsiz güzelliğinin; rahat, konforlu ve lüks bir şekilde yaşanabilmesi için odaların büyüklüğü ortalamanın üzerinde tutularak standart odalar minimum 65 metrekare, suitler ise maksimum 370 metrekare olarak tasarlandı. Seçkin etkinliklere ev sahipliği yapabilmesi için 1,200 kişilik balo salonu bulunacak Raffles İstanbul Zorlu Center'da, 2 çok özel restoran ile barın yanı sıra, açık ve kapalı havuzlar ile helikopter pisti yer alacak.


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön