24 / 04 / 2024

Rahmi Koç, 4. West Marinei Marmaris'te açtı

Rahmi Koç, 4. West Marinei Marmaris'te açtı

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç tarafından 2008 yılında kurulan West Marine, Türkiye’deki 4. marketini Marmaris’te açtı. Denizcilik malzemelerinin satıldığı mağazanın açılışını Rahmi Koç ve Marmari



 SEKTÖRÜ BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ
West Marine’in açılışını Başkan Ali Acar’la birlikte gerçekleştiren Rahmi Koç, “Marmaris’e aynı sektörde faaliyet gösterenlere rakip olarak gelmedik. Denizcilik sektörünü birlikte geliştireceğiz” dedi. Amerika’nın en önemli denizcilik marketleri arasında yer alan 42 yıllık marka West Marine, denizcilikle ilgili her türlü ürünün satışını gerçekleştiriyor.
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç tarafından 2008 yılında kurulan West Marine, Türkiye’deki 4. marketini Marmaris’te açtı. Denizcilik malzemelerinin satıldığı mağazanın açılışını Rahmi Koç ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar birlikte gerçekleştirdi.

BİZİ RAKİP GÖRMEYİN
Rahmi Koç açılışta yaptığı konuşmada, West Marine’nin urgan satarak başladığı yolda, şimdi alanında dünyanın en önemli firmalarından biri olduğunu söyledi. Söz konusu şirketin yılda 760 milyon dolar ciroya ulaştığına dikkati çeken Koç, şunları kaydetti: “Amerika dışında da ilk defa Türkiye’de mağaza açtı. Bugün, İstanbul Kartal ve Kalamış ile Bodrum’dan sonra Türkiye’deki dördüncü şubeyi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradaki aynı sektörde hizmet veren işletmelere rakip olarak gelmedik. Türkiye’de denizcilik sektörü büyük bir süratle ilerlemektedir. Dolayısıyla, bu sürate ayak uydurmak için bizi bağrınıza basın, rakip olarak görmeyin.” Açılışın ardından Koç ve davetliler 700 metrekarelik mağazayı gezdi.
Türkiye Gazetesi

 


Geri Dön