25 / 04 / 2024

Ramazan Altunöz: Vatandaşa sorulmadan, onayı alınmadan kentsel dönüşüm yapılamaz!

Ramazan Altunöz: Vatandaşa sorulmadan, onayı alınmadan kentsel dönüşüm yapılamaz!

Yıldırım'da uygulanacak 'dev dönüşüm' projesini eleştiren CHP' nin Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ramazan Altunöz, "Vatandaşa sorulmadan, onayı alınmadan kentsel dönüşüm yapılamaznan odaklı çalışmalara yürüteceğiz " dedi.



Yıldırım'da uygulanacak 'dev dönüşüm' projesini eleştiren CHP' nin Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ramazan Altunöz, "Vatandaşa sorulmadan, onayı alınmadan kentsel dönüşüm yapılamaz" dedi.  CHP Yıldırım Belediye Balkan Adayı Ramazan Altunöz 10 Ocak Çalıdan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeni Marmara Gazetesi'ni ziyaret etti. 

CHP Yıldırım İlçe Balkanı Gi'ıner Aklan ile partili yöneticilerin hazır bulunduğu ziyarette, seçim çalınmaları ve projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Yıldırım Belediye Bakaını Adayı Ramazan Altunöz, ilçedeki sorunları bildiklerini ve göreve gelmeleri durumunda bu sorunları acilen çözeceklerini söyledi. 


"VATANDAŞ ONAYI ALINMALI" 

Yıldırım'da yalayan halkın artık değişim istediğini ve seçimlerde değişimin adresinin kendilen olduğunu belirten Altunöz. bölgede imar, kentsel dönüşüm ve ulaşım gibi sıkıntıların gün geçtikçe arttığım dile getirdi. 

Çarpık ve kaçak yapılanmanın yoğun olduğunu Yıldırım'da kentsel dönüşümü kaçınılmaz olduğunu ifade eden Ramazan Altunöz, vatandaş onayı olmadan hiçbir projeye imza atmayacaklarını belirterek, ilçede uygulanmak istenen ve 7 mahalleyi kaplayan dev dönüşüm projesini eleştirdi. Altunöz. "Dünyanın hiçbir yerinde 5 katlı kaçak binaya 5 donanımlı daire verilerek kentsel döııûşüııı yapılmaz" dedi. 


YILKART VE DESTEK KART PROJESİ

"Donanımlı projelerimizle sahadayız" diyen Ramazan Altunöz, "İnan odaklı çalışmalara yürüteceğiz. Yıldırım'da kimse yatağa aç girmeyecek. 

YılKartve Destek Kart projeleriyle ilçe halkının yaşamını kolaylaştıracağız. 

Aynı zamanda belediye kremleri açarak çocuklarımızın doğru bir şekilde gelişim çağlarını tamam lamalarını amaçlıyoruz" diye konuştu. Yıldın m'ın son lOyılda çok ;•« kaybettiğini belirten Altunöz» belediyelerin ticari kuruluş olmadığını ve bu yönde vaat verenlerin büyük yanlış içine düştü ğünü sögıtedi. 

Belediyelerin ticari amaçla kumlan yapılar olmadığının belirten Altunöz, "Bu nedenle istihdam va da ekonomik ? 

gelişimleri değinire cek güce «ahip değildir. Ancak yardıma muhtaç va da ihtiyaç rahiplerine ell>ette sahip çıkılmalıdır. Onun dıçındaki konular belediyeyi açar "dedi.



Yeni Marmara Gazetesi / Gökhan Taşkın


Geri Dön