25 / 04 / 2024

Ramazan Bayram tatili 2022'de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

Ramazan Bayram tatili 2022'de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün sorusu bugünlerde cevabı en çok merak edilen soru. Ramazan Bayram tatili kaç gün olacağını merak edenler tatil planları, yolculuk günlerini buna göre planlıyor. Bayrama bir haftadan az bir süre kaldı! İşte detaylar..



Ramazan Bayram tatilinde açıklanacak 9 günlük bayram tatili işçi, memur ve emekliler için önemli çünkü herkes bayram ziyaretleri ve tatil programının şimdiden oluşturmak istiyor. Ramazan Bayramının kutlanmasına 26 Nisan itibarıyla neredeyse bir hafta kaldı. Ramazan Bayram tatili kaç gün olacak sorusuna verilen cevap bu kapsamda daha bir önem kazandı. 

Ramazan Bayramı bu sene mayıs ayına denk geliyor. Ayın ilk Pazartesi günü arefe günü olacak.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü 2 Mayıs, son günü ise 4 Mayıs olacak.

Ramazan Bayramı 1. Gün: 2 Mayıs Pazartesi

Ramazan Bayramı 2. Gün: 3 Mayıs Salı

Ramazan Bayramı 3. Gün: 4 Mayıs Çarşamba

Perşembe ve Cuma günü hükümet tarafından tatil ilan edilirse bayram tatili 9 güne çıkacaktı. 

Ramazan Bayram tatili 2022 de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön