26 / 04 / 2024

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Firma: RAMS Türkiye

Proje: Rams Garden

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  



5 ülkede 10’dan fazla kentte 4 milyon metrekareye yakın proje alanına imza atan RAMS Global, dünyadaki 83., Türkiye’deki 4. projesi RAMS Garden’ı mega kent İstanbullularla buluşturdu. Hayata geçirildiği konum itibarıyla şehirdeki insana ulaşabileceği en üst düzey yeşili ve bahçe hayatını sunan  Rams Garden  projesi yoğun talep gördü.

Aktarılan detaylara göre, toplamda 75 bin metrekare içerisinde bulunan 33 bin metrekarelik yeşil alanı ile İstanbul Bahçelievler’in en değerli arsası üzerinde hayata geçirilen RAMS Garden'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar çeşitli konut seçenekleri bulunuyor. 

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Gördükleri yoğun talep ile ilgili önemli açıklamalar yapan RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül bundan yaklaşık bir yıl önce gerek iş yapış şeklimiz gerek ise de finansman gücümüzle Türkiye’de de inşaat sektörünün geleceğine ışık tutmak için kolları sıvadıklarını açıklayarak, "Türkiye’ye olan güvenimizin ve sektöre getirdiğimiz yeniliklerin en yakın örneği Quattro İstanbul ve şimdi de RAMS Garden’ın bu kadar büyük ilgi görmesi oldu." dedi.

RAMS Garden projesinin tabiri caizse küçülen ve arz-talep dengesi bozulan inşaat sektörüne can suyu getirdiğini söyleyen RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül birkaç gün gibi kısa bir süre içerisinde gösterilen bu yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi. Türkiye olan inançları ve yakın zamanda başlayacak olanlarla toplam 60 milyar TL proje bedeli ve 10 bin kişilik istihdam yaratacaklarını da söyledi.


projeye sor



Geri Dön