19 / 04 / 2024

Rams Garden satılık

Rams Garden satılık

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Rams Garden fiyat 2022! Rams Garden fiyat listesi Eylül 2022...

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan Rams Garden projesinde, 24 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor. Rams Garden fiyat 2022 bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden fiyat 2022...

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Türkiye, İstanbul Bahçelievler'deki yeni projesi Rams Garden için düğmeye bastı. Rams Garden projesiyle bahçelievlere 796 adet ferah konut ve ticari üniteler geliyor. İşte Rams Garden projesiyle ilgili tüm detaylar...

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları!

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Royal Garden Kartal projesinde 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselecek. Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden Esenyurt satılık!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen proje 18 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Marmara Garden Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık!

Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Antalya Hak Residence Garden satılık!

Katlarında kış bahçeleri bulunan proje Antalya Alanya' da hayata geçiriliyor. Antalya Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Hak Residence Garden satılık!

Toplam 120 daireden meydana glen proje Antalya İl'i Alanya İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Alanya Hak Residence Garden satılık!

Alanya Hak Residence Garden satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Denize 200 metre uzaklıkta olan proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Helenium Garden satılık!

Helenium Garden satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Helenium Garden projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor

Rams Garden satılık Haberi

Rams Garden satılık

Rams Türkiye, birbirinde farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Ünlü firmadan yeni bir proje daha geldi. Rams Türkiye’nin yeni projesi Rams Garden'ı firma, eylül ayının ilk günlerinde satışa çıkardı. Rams Global, toplamda beş ülkede ondan fazla şehirde 4 milyon metrekareye yakın projeye imza atmış bulunuyor.

33 bin metrekarelik yeşil alanı ile de alıcılarını cezbeden Rams Garden projesi, 74 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde inşa edilen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor.

Rams Garden Projesi’nde yer alan konutların teslimleri 2024 yılının eylül ayında gerçekleşecek.  Projede toplam olarak 796 adet konut yer alırken proje tam 11 bloktan oluşacak. 

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022! Rams Garden satılık daire fiyatları ne kadar?...