20 / 04 / 2024

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.



Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. 7 Mayıs 2019 tarihinde göreve başlayan Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda bulunacak. Telci, daha önce Halk Portföy’ün kurucu genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı..

Atama hakkında konuşan Re-pie Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. M. Emre Çamlıbel, “Şirketimiz kurulduğu 2015 yılından bu yana her yıl yüzde 110’un üzerinde büyüdü. 2018’de Katar menşeili Qinvest Portföy Yönetimi A.Ş ile kurduğumuz 420 Milyon TL değerindeki gayrimenkul yatırım fonu ile şirketimizin finansal yapısını güçlendirdik. Bu birliktelik şirketimizin yönetim yapısına da olumlu yönde yansıdı. Sektörün deneyimli isimlerinden Alim Telci aramıza katıldı. Kendisinin sektördeki deneyim ve vizyonuyla şirketimize değer katacağına ve birlikte faaliyetlerimizi genişleteceğimize inanıyorum. Hem şirketimiz hem de sektörümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Alim Telci kimdir?


Geri Dön