19 / 04 / 2024

Alim Telci kimdir?

Alim Telci kimdir?

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?



Alim Telci kimdir?

2019 yılı Mart ayından beri Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Alim Telci Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra The American University, Washington D.C. Kogod College of Business Administration’da Finans alanında MBA yaptı.

Meslek hayatına 1993 yılında Bank Ekspres’te Yönetici Adayı olarak başlayan Alim Telci, daha sonra Sabancı Holding, Eczacıbaşı Menkul Değerler A.Ş., UB Ulusal Yatırım ve Raymond James Securities’de Yönetici olarak çalıştı.

Ak Portföy Yönetimi A.Ş.’de Varlık Yönetimi Bölümünde Direktör ve Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Araştırma Bölümü’nde de Direktör olarak görev yapmış olan Telci, 2007 – 2009 yılları arasında Unicorn Capital’de Araştırma Grup Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Varlık Yönetimi Grup Başkanı, Stratejist ve Genel Müdür Vekili olarak birçok görev aldı.

Ocak  – Haziran 2011 döneminde kısa bir süre Halk Yatırım Varlık Yönetimi Birimi’nde Direktör olarak görev aldıktan sonra Alim Telci, grup içinde yeni kurulan Halk Portföy Yönetimi A.Ş.’de Kurucu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı ve bu görevini şirketin Ocak 2019’da Ziraat Portföy tarafından satın alınmasına kadar sürdürdü.

Telci aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak da dersler veriyor. 

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!
 


Geri Dön