19 / 04 / 2024

alim telci ziraat yatırım

alim telci ziraat yatırım

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alim Telci kimdir?

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Ziraat'ten 100 milyon TL'lik kira sertifikası!

Ziraat Yatırım Menkul Değerler gerçekleştirdiği ihraç ile 102 gün vadeli 100 milyon TL tonlama temin etti. 

Ziraat Katılım 100 milyon TL kira sertifikası ihracını tamamladı!

Ziraat Katılım, 100 milyon TL kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, kira sertifikası ihracına gelen talepten memnun olduklarını belirtti.  

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelik ve Halil İbrahim Özdemir tarafından kuruldu. 

Ziraat Katılım'dan 200 milyon TL kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım 200 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi. Ziraat Katılım Genel Müdürü Özdemir, kira sertifikası ihracına gelen talepten memnun olduklarını söyledi.

Ziraat Katılım'dan 100 milyon TL kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım, iştiraki Ziraat Katılım Varlık Kiralama ile 100 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdiğini açıkladı. 

Ziraat Bankası'ndan ilk yıl sadece faiz ödemeli konut kredisi!

Ziraat Bankası, İlk Yıl Sadece Faiz Ödemeli Konut Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya yeni ev eşyaları için paraya ihtiyacı olanlara, kredi taksitlerini zorlanmadan ödeme imkanı sunuyor.

Taşköprü Ziraat Odası'nın yeni binası açıldı!

Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığı’nın yeni binası Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katıldığı törenle açıldı..

Ziraat Katılım'ın kira sertifikası ihracına iki kat talep geldi!

Ziraat Katılım, iştiraki Ziraat Katılım Varlık Kiralama ile 100 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. Ziraat Katılım’ın kira sertifikası ihracına nitelikli yatırımcılardan iki kat talep geldi.

Ziraat'ten emeklilere özel konut kredisi!

Ziraat Bankası emeklilere özel yüzde 0.88 faiz oranlı konut kredisi imkanı sunuyor. Ziraat Bankası emeklilere özel konut kredisi faiz oranı yüzde 0.88'den başlıyor.

Tapu daireleri Ziraat Bankası ile entegre oldu!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile Ziraat Bankası arasında yapılan anlaşma ile tapuya konulacak ipotekler için tapu dairesine gitmeye gerek kalmayacak, işlemler Ziraat Bankası’nda yapılabilecek.

Milas Ziraat Odası yeni hizmet binası tamamlandı!

Muğla’nın Milas ilçesinde yaklaşık 5 yıl önce inşaatına başlanan ziraat odasına ait yeni hizmet binasında mutlu sona yaklaşıldı.

alim telci ziraat yatırım Haberi

alim telci ziraat yatırım

Alim Telci kimdir?

2019 yılı Mart ayından beri Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Alim Telci Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra The American University, Washington D.C. Kogod College of Business Administration’da Finans alanında MBA yaptı.

Meslek hayatına 1993 yılında Bank Ekspres’te Yönetici Adayı olarak başlayan Alim Telci, daha sonra Sabancı Holding, Eczacıbaşı Menkul Değerler A.Ş., UB Ulusal Yatırım ve Raymond James Securities’de Yönetici olarak çalıştı.

Ak Portföy Yönetimi A.Ş.’de Varlık Yönetimi Bölümünde Direktör ve Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Araştırma Bölümü’nde de Direktör olarak görev yapmış olan Telci, 2007 – 2009 yılları arasında Unicorn Capital’de Araştırma Grup Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Varlık Yönetimi Grup Başkanı, Stratejist ve Genel Müdür Vekili olarak birçok...