20 / 04 / 2024

RE360 Buluşması gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek!

RE360 Buluşması gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek!

Türk gayrimenkul sektörü, tüm bileşenleriyle farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarara odaklanmış ‘RE360’ta bir araya gelecek.



RE360 etkinliği  Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirilecek.

 

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360”a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yanı sıra  aralarında Emlak Konut, Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, AYD, ÇEDBİK, GYODER, GISP, İSTANBULSMD, İMİB, İNDER, KONUTDER, TDUB, TürkSMD, TYD, ULI, YASAD gibi kuruluşlar etkinliği destekliyorlar. 

 

16 oturumun gerçekleştirileceği ‘RE360’a Maria Sisternas, Grek Clark ve Peter Frankopan gibi kendi alanlarında uluslararası uzman olarak kabul gören isimlerin yanı sıra Ahmet Çalık, Ahmet Akbalık, Altan Elmas, Avi Alkaş, Erden Timur, Murat Özyeğin, Süleyman Çetinsaya ve Oya Narin gibi sektöre yön veren isimler katılacaklar.

 

‘RE360’, dünyanın yeni geleceğini yazan isimler kadar Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe yarattıkları büyük dönüşüm hareketleriyle dikkat çeken patronları da katılacaklar. 

 

Bu isimler arasında Çalık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, KONUTDER Başkanı ve Suryapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve TYD Başkanı ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Oya Narin gibi isimler de yer alıyor.

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, konuşmasına öncelikle, henüz fikir aşamasında bile farklılık, yenilikçilik, yararlılık,  ulusal ve uluslararası platformda markalaşma gibi çok yönlü yapısıyla büyük bir heyecan yaratan ‘RE360’ın, ayrıca sektörün tüm yapı taşlarını aynı platformda buluşturacak olması açısından da büyük bir ilgi gördüğünü vurguladı. Avi Alkaş, ‘RE360’ ile oluşturulacak Ortak Yarar Platformu’nun yaratacağı ortak akıl ile ve buradan doğacak sinerjiyle Türk gayrimenkul sektörünün hem ulusal hem de uluslararası arenadaki katma değerinin daha da artacağına inandıklarını açıkladı. ‘RE360’ın sektörün geleceğe, tüm yapı taşları arasında sinerji kurup sürdürülebilir bir büyüme ile taşınması kadar tüm dünyada gayrimenkul alanında bir marka olarak anılabilmesi için de önem taşıdığına sadece kendilerinin değil, tüm sektörün inandığını vurgulayan Avi Alkaş, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Biz, temelleri sağlam bir geleceği hep birlikte inşa edeceğimize inanarak bu yola çıktık. Bu yolla Türkiye’nin en önemli lokomotif ekonomik güçlerinden biri olan gayrimenkul sektörünü belki de 1 numaralı güç haline getireceğiz. Sektörün tüm yapı taşlarını bir araya getirecek bu atılımın gelecekle sektör arasında kurulmuş sağlam bir köprü olacağına inancımız tam.”
 


Geri Dön