19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 



Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC 2 Aralık'ta bitti. Sabah'tan Sinan Özedincik'in haberine göre; gayrimenkul ve perakende sektörünü temsil eden 80 farklı ülkeden temsilcinin yer aldığı fuara bu yıl pandemi sebebiyle sadece 3 bin 500 ziyaretçi katılım sağladı. 

 İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından 30 Kasım- 2 Aralık 2021 tarihleri arasında perakende ve gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC'te bu yıl Türkiye'den 9 firma, 80 temsilciyle bu önemli fuarda yeni pazarlarla tanıştı. Turkish Brands standında ise İpekyol, Kığılı, Chakra, Naramaxx , Suwen, Damat, Yataş, Özdilek ve Boyner olarak dokuz firma yer aldı. Fuarda stantlarını ziyaret ettiğimiz markalar 2022'den çok umutlu olduklarını ve büyüyeceklerini dile getirdi. 

SEKTÖR OLARAK 'BİZ BURADAYIZ' DİYORUZ

Avi Alkaş (Alkaş Danışmanlık Başkanı) 2006'dan beri geliyoruz. Tabii gayrimenkul sektörünün şu anda içinden geçmekte olduğu sıkıntılı dönem nedeniyle daha çok perakendecileri bu sene burada görüyoruz. Bu yıl, yaklaşık 2 senelik aradan sonra tekrar gerçekleşince herkeste bir kuşku acaba nasıl olur, olur mu olmaz mı... Bir de bir şey daha var, maliyetler euro olunca bizim açımızdan oradan da bir artırıcı faktör oldu. Buna rağmen sektör "Biz buradayız" dedi.
MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!


Geri Dön