18 / 04 / 2024

mapıc fuar bitti mi

mapıc fuar bitti mi

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

80 Türk şirketi MAPIC'e çıkarma yapacak!

Perakende devleri ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Fransa’nın Cannes kentinde 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC’e, 80 Türk şirketi çıkarma yapacak...

MAPIC 2019, 13-15 Kasım'da'!

Fransa Cannes’da 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında 25’inci defa kapılarını açacak olan MAPIC, dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek...

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

Türk markaları MAPIC’te yoğun ilgi gördü!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Uluslararası birçok AVM yatırımcısı ve franchise firması markalarımızla iş birliği yapmak için fırsat kolluyor." dedi.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Türkiye, MAPIC 2016'ya çıkarma yaptı!

Fransa’nın Cannes şehrinde 16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakendecilerini ve AVM yatırımcılarını bir araya getiren MAPIC’te Türkiye, bu yıl da çıkarma yaptı.

MAPIC 2016, 16-18 Kasım'da!

16-18 Kasım tarihlerinde dünyanın en önemli perakendecileri ve AVM yatırımcılarını 22. defa bir araya getirmeye hazırlanan MAPIC 2016’ya Türkiye’nin global adımlarda hız kesmeyen markalarının liderleri de katılıyor.

AVM liderleri MAPIC 2016'da dağıtılacak rehberde buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.

mapıc fuar bitti mi Haberi

mapıc fuar bitti mi

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC 2 Aralık'ta bitti. Sabah'tan Sinan Özedincik'in haberine göre; gayrimenkul ve perakende sektörünü temsil eden 80 farklı ülkeden temsilcinin yer aldığı fuara bu yıl pandemi sebebiyle sadece 3 bin 500 ziyaretçi katılım sağladı. 

 İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından 30 Kasım- 2 Aralık 2021 tarihleri arasında perakende ve gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC'te bu yıl Türkiye'den 9 firma, 80 temsilciyle bu önemli fuarda yeni pazarlarla tanıştı. Turkish Brands standında ise İpekyol, Kığılı, Chakra, Naramaxx , Suwen, Damat, Yataş, Özdilek ve Boyner olarak dokuz firma yer aldı. Fuarda stantlarını ziyaret ettiğimiz markalar 2022'den çok umutlu olduklarını ve büyüyeceklerini dile getirdi. 

SEKTÖR OLARAK 'BİZ BURADAYIZ' DİYORUZ

Avi Alkaş...