20 / 04 / 2024

MAPIC fuar

MAPIC fuar

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

MAPIC'te Türkiye'deki yatırım fırsatları konuşuldu!

Alkaş'ın Türkiye Temsilciliğini yürüttüğü Fransa’ nın Cannes şehrinde gerçekleşen dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarının ikinci gününde Türkiye oturumları ilgiyle izleniyor. MAPIC'te Türkiye'deki yatırım fırsatları konuşuldu...

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

21.MAPIC Gayrimenkul Fuarı 18 Kasım'da Fransa'da!

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 18-20 Kasım’da Fransa’da 21. kez düzenlenecek. MAPIC’e ilk kez katılacak olan İran’a yoğun ilgi olması bekleniyor.

21. MAPIC Fuarı 18-20 Kasım'da!

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için Türk firmaları erkenden adım attı. Türkiye’nin perakendedeki en güçlü isimleri stantta yerini almaya başladı.

Mapic 2014 Cannes Fuarı hakkında herşey!

Mapic 2014 hangi tarihlerde düzenlenecek? Mapic 2014, kaç firmayı buluşturacak? Mapic fuarlarının Türk ekonomisine katkısı ne oldu? Öncek Mapic fuarlarından ödülle dönen Türk firmaları hangileri oldu? Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer cevaplıyor...

Perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı!

Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci. 400'ün üzerinde yeni marka. 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayan MAPIC Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

MAPIC Fuarı 19-21 Kasım'da!

2006 yılından bu yana Alkaş 'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı.

MAPIC Fuarı için geri sayım başladı!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa' nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı...

MAPIC Fuarı için hazırlıklar başladı!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı olan MAPIC için hazırlıklar başladı.

MAPIC 2014 fuarı 19-21 Kasım'da!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa 'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı...

MAPIC Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı...

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarına hazırlanıyor!

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı..

MAPIC fuar Haberi

MAPIC fuar

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC 2 Aralık'ta bitti. Sabah'tan Sinan Özedincik'in haberine göre; gayrimenkul ve perakende sektörünü temsil eden 80 farklı ülkeden temsilcinin yer aldığı fuara bu yıl pandemi sebebiyle sadece 3 bin 500 ziyaretçi katılım sağladı. 

 İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından 30 Kasım- 2 Aralık 2021 tarihleri arasında perakende ve gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC'te bu yıl Türkiye'den 9 firma, 80 temsilciyle bu önemli fuarda yeni pazarlarla tanıştı. Turkish Brands standında ise İpekyol, Kığılı, Chakra, Naramaxx , Suwen, Damat, Yataş, Özdilek ve Boyner olarak dokuz firma yer aldı. Fuarda stantlarını ziyaret ettiğimiz markalar 2022'den çok umutlu olduklarını ve büyüyeceklerini dile getirdi. 

SEKTÖR OLARAK 'BİZ BURADAYIZ' DİYORUZ

Avi Alkaş...