20 / 04 / 2024

RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta!

RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta!

Alkaş tarafından gerçekleşen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Digital Network Alkaş platformunda 8-9-10 Aralık’ta yapılacak. 



RE360, üyelerin bağlantılarını ve etkinliklerini tek bir platform üzerinden yönetmelerine olanak veren ve yeni nesil iş yapış şekillerinin güçlü bir temsilcisi olarak Alkaş tarafından hazırlanan online platform Digital Network Alkaş’ta düzenlenecek

Alkaş tarafından Aralık ayında yapılacak olan gayrimenkulün tüm alt sektörlerinin 360 derece bakış açışıyla çözümler sunacağı “RE360 Gayrimenkul Buluşması” öncesinde online basın toplantısı düzenlendi. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde gerçekleşen online basın toplantısında gayrimenkul sektörünün güncel konularına değinildi. 

Online olarak yapılacak olan toplantıda sektör trendlerinin ve çözümlerin ele alınacağı, vizyon geliştiren, bilgi ve ilham dolu oturumların RE360’ta yer alacağı kaydedildi. 

Kamuda özele yatırımcısından hizmet üretenine tüm ilgili kuruluş ve paydaşlarının bir Ortak Yarar Platformu’nda buluştuğu RE360’ta, sektör profesyonellerinin hedef kitleleri ile online platformda tanışabilmeleri ve birebir görüşmelerle profesyonel ağlarını genişletebilmeleri için önemli bir network ortamı oluşturulduğu belirtildi. 

Küresel anlamda önemli yere sahip olan gayrimenkul fuarı MIPIM’in bu yıl da Stratejik Partner olarak yer alacağı RE360’a, Dış Ekomomik İlişkiler Kurulu (DEİK) da geçtiğimiz yıl olduğu gibi destek veren kuruluşlardan biri olacak. 

Önceki sene bilgilendirici ve katılımcılara yeni bir vizyon kazandırabilecek oturumlara ev sahipliği yapan RE360’ta bu yıl, çağımızın önemli dijital analistlerinden, en çok satanlar listesine giren 8 kitabın yazarı, Forbes'a göre 21. yüzyılın en önemli iş düşünürleri arasında yer alan, dijital dokunuşlarla yaklaşılan müşteriyi doğru anlayanların - fiziksel mesafeyi koruyarak müşterisine yaklaşanların kazanacağını savunan Salesforce Global İnovasyon Lideri Brian Solis, Liderlik ve Yönetim Düşünürü Fazıl Oral, FutureBright Group Kurucusu Akan Abdula, Portland Yönetici Direktörü İbrahim İbrahim, Eski Viyana Belediye Başkan Yardımcısı Maria Vassilakou, HSBC Bank, Geleceğin Şehirleri ve Yeni Sektörler Küresel Başkanı Greg Clark ve Prof. Dr. Emin Gün Sirer yer alacak. 

8-9-10 Aralık’ta gerçekleşecek bu büyük buluşmada, öne çıkan oturumlar arasında; Proptech Çözüm Oturumları, Avi Alkaş Yönetiminde Sektör ve Yatırımcılar Paneli, Pandemiyle Mücadele Eden Şehirler, Covid-19 Sonrası Geleceğin Şehirleri ve İstanbul İçin Fırsatlar ile PwC ve Urban Land Institute (ULI) iş birliği ile bu yıl 18.si hazırlanan ve 2021 yılında Avrupa’da gayrimenkul sektörü ile ilgili beklentileri ele alan raporun can alıcı noktalarının ele alınacağı  “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021” paneli yer alırken, mimarlık, hukuk ve uluslararası yatırım konularının da ele alınacağı pek çok oturum düzenlenecek. 

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!


Geri Dön