23 / 04 / 2024

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

2012'den bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek.



2012'den bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” nin bu yıl 8. kez yapılacak.

2020 Mart ayı ortasında yaşanan covid-19 pandemi krizi ve ekonomik dalgalanmalar ile beraber çok sayıda sektörel girdi sağlayan kişi ve kurumları da olumsuz etkileyen havanın dağıtılmasını sağlamak içim, bu yıl zirvenin 8. si 10 Aralık Perşembe günü online olarak gerçekleştirilecek ve ana teması “Pandemi Sonrası Gayrimenkulun Sektörünün Geleceğinde, Estetik, Sağlık ve Çevresel Faktörlerin Önemi” olacak.

Özellikle zirve de gayrimenkul sektöründe pandemi sonrası yapılması gereken inovasyonlar ve reform konuları ele alınarak sektörün ihtiyacı olan motivasyon ve enerjiyi yeniden toplamayı hedefleyen “8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesine”, gayrimenkul ve inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, bankacılık, gayrimenkul değerleme sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı ve katılımcı olacak ve her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün liderlerini  online şekilde bir araya getirecek. 

Zirvenin oturum başlıkları ve oturumların saatleri şu şekilde;
-Açılış Oturumu : 09.30 – 10.45 / Sektörel STK lar Açısından Pandemi Sonrası Gayrimenkul Sektörünün Etkileri  
-Keynote Speaker : 10.45 – 11.00 / Gayrimenkul Sektörünün Geleceğinde Estetik Yenilikler
-1. Oturum: 11.15 – 12.30 / Pandemi Sonrasında Gayrimenkul Sektöründe Sağlık, ve Çevresel Faktörler Açısından Yenilikler    
-2. Oturum:  13.30 – 14.45 / Pandemi Sonrası Gayrimenkul Sektöründe Değerleme ve Hukuksal Sorunlar ve Çözümleri                        
-3. Oturum : 15.00 – 16.15 / Pandemi Sonrası Gayrimenkul Sektörünün Finansal ve Ekonomik Geleceği  
 


Geri Dön