25 / 04 / 2024

Realty World, Bayim Olur Musun Fuarına davet ediyor!

Realty World, Bayim Olur Musun Fuarına davet ediyor!

Bu yıl başlattığı büyüme atağıyla Türkiyede 123 franchise ofise ulaşan Realty World, Bayim Olur musun 9. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında 29 Eylül - 02 Ekim 2011 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezinde yeni franchise adaylarıyla buluşacak



Realty World, Bayim Olur musun 9. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında da cazip koşullarıyla iş alanı yaratıyor Reality World, iş ortağı olarak adlandırdığı franchise ofislerini birlikte kazanmaya davet ediyor.

Türkiyede 2005 yılında faaliyete başlayan Realty World, Türkiyenin önde gelen inşaat şirketlerinden Garanti Koza Grubu bünyesine geçtiği 2007 yılından itibaren başlattığı hızlı büyümesini sürdürüyor. Türkiyede 123 franchise ofise ulaşan Realty World, Bayim Olur musun 9. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında 29 Eylül - 02 Ekim 2011 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezinde yerini alacak.

Bayim Olur musun 9. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medya Fors Fuarcılık organizasyonu, Expo Channel Tv ve Franchising Derneği (UFRAD) işbirliği ile 29 Eylül  02 Ekim 2011 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezinde gerçekleştiriliyor.

Türkiyenin bayi arayan şirketlerini buluşturacak fuara şu anda 123 franchise ofisi ve 900ü aşkın emlak danışmanı ile hizmet veren Realty World de katılıyor. Realty World, gelecek yıl Türkiyenin ikinci büyük, 2013 yılında ise sektörün lider yabancı emlak danışmanlık firması olmayı hedefliyor.

Kazan-kazan modeli

Realty World, sunduğu cazip koşullarla iş ortağı olarak adlandırdığı franchise ofislerini birlikte kazanmaya davet ediyor. İş ortağı adaylarından 15 bin ile 20 bin dolar arasında franchise bedeli talep eden Realty World, kazan-kazan modeli ile gelişimleri için de destek veriyor. Realty World ayrıca, sistem içinde binlerce aktif işlem barındırıyor.

Kayıtlı emlakçılar arasında markalı emlak danışmanlığı firmalarının yüzde 15i bulmadığını belirten Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, marka olmanın kurumsal bir yapı, kurumiçi eğitimler, ulusal tanıtım gibi iş ortağının ilerlemesine olanak sağlayan çok önemli bir takım imkânları barındırdığını ifade etti. Baygan ayrıca, tüm franchise emlak ofisleri için ve sistemi direkt kontrol eden bir genel müdürlüğün önemini vurguladı.

Realty World hakkında:

Amerika Birleşik Devletlerinde 1973te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.  Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 123 ofis ve dokuz yüzü aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubuna katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü.


Geri Dön