24 / 04 / 2024

Realtyplus Ankara’da yerini aldı!

Realtyplus Ankara’da yerini aldı!

Gayrimenkul piyasasında hareketlilik devam ediyor. İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Dünya'nın bir çok ülkesinde faaliyetlerine devam ediyor. Şimdi de Ante Gayrimenkul ile Ankara’da yerini aldı.



İspanyol Emlak Pazarlama Zinciri “Realtyplus”  Ankara  Bölge Franchise’ı Ante Gayrimenkul ile artık Ankara’da yer alacak. Uluslararası gayrimenkul sektöründe önemli iş platformlarından biri olan gayrimenkul piyasasının dinamiklerini değiştirme iddiasıyla 26 Kasım tarihinde İstanbul ile Türkiye pazarına giriş yapan Realtyplus, 11 Şubat Cuma günü Grand Ankara Hotel  Convention’da düzenlediği basın toplantısıyla Ante Gayrimenkul ile Ankara’da faaliyet göstereceklerini duyurdu.

Dünya genelinde 19 ülkede faaliyetlerini devam ettiren Realtyplus’un kurucusu Alberto Murcia Jabaloy, Türkiye ve KKTC haklarını gayrimenkul piyasasının deneyimli ismi 'Özhan Carda, iş insanı Cem Mazlum ve Ante Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı' ile üyelerinin bulunduğu imza töreninde Realtyplus, Ante Gayrimenkul ile Ankara gayrimenkul sektöründe yer aldıklarını resmi olarak açıkladı.

11 Şubat 2022 Cuma günü düzenlenen lansman toplantısında söz alan Realtyplus kurucusu Alberto Murcia Jabaloy; “Türkiye pazarı bizim için oldukça önemli. Pandemiyle birlikte, küresel iş ortamını değiştiren krizlerden birinin içine girdik. Gayrimenkul sektörü ve gayrimenkul danışmanlığına her zaman ihtiyaç var. Kendi işinizin patronu olmanın yanı sıra, geleceği ve istikrarı olan bir meslek arıyorsanız, gayrimenkul franchise'larımız iyi bir alternatif. Çünkü, Türkiye'de temsil edilirsek Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri’nde daha çabuk yapılanabileceğimizi düşündük. İstanbul’un ardından Ankara’da da olmamız büyük mutluluk veriyor. Türkiye’de daha çok ilde yer almak istiyoruz. Franchise alanlarımız ve ekiplerimizle her zaman dengeli formüller arıyoruz, böylece kazan- kazan felsefesi yerine getiriliyor ve tüm taraflar mümkün olduğunca memnun ve ortak başarıya odaklanıyor” diye açıkladı.

Realtyplus Ankara’da yerini aldı!

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda konuşmasında ; “Türkiye, gayrimenkul sektöründe önemli bir konuma sahip. Realtyplus İstanbul’dan sonra Ante Gayrimenkul ile Ankara gayrimenkul sektöründe de yerini alıyor. Ante Gayrimenkul ile yaptığımız işbirliği bizim için çok kıymetli. Ankara’da sektör oldukça hareketli. Türkiye genelinde konut fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 63 seviyesinde gerçekleşirken, Ankara’da ise değer artışı yüzde 50 seviyesinde gerçekleşti. Ankara’da konutların ortalama metrekare satış fiyatı 3 bin 699 TL, ortalama konut fiyatı 488 bin 268 TL, konut yatırımının geri dönüş süresi 17 yıl oldu. Konut piyasasındaki hareketlilik her geçen gün artıyor. Gayrimenkul sektörüne farklı ürünlerle, yepyeni iş modelleriyle giriyoruz, gayrimenkul sektörünün içinde olmayan girişimcilere de franchise vererek ilerleyeceğiz. Realtyplus, tüm gayrimenkul profesyonellerine açık
uluslararası bir gayrimenkul iş platformu. Uluslararası onaylı acentelerimiz ve uzman
ekibimizle gayrimenkul yayınlamak, uluslararası ağda yer alan emlak ofisleri ile doğrudan iletişime geçme fırsatı, araştırma yapma ve teklif vermek için teknolojik araçlar sunarken, yatırım ve finansman fırsatlarını da beraberinde sunacağız. Artık Ankara’da da yerimizi aldık. 2022 sonuna kadar 30 noktada daha yer almayı hedefliyoruz.” şeklinde ifade etti.

ANTE Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yıldırım ise konuşmasında ; “Uzun yıllar Ankara'da hem özel sektörde hem de kamu sektöründe üst düzey yöneticilik yaparak elde ettiğimiz kurumsal yönetim anlayışımızı koruyarak, tecrübelerimizi gayrimenkul sektöründe değerlendirme yönünde bir adım attık. Özellikle yakın çevremizden başlayarak gayrimenkul pazarlama sektörüne girmek isteyen girişimcilerle Ankara'da müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile güvenilir bir franchise ağı oluşturmayı hedefliyoruz. Her geçen gün hem büyüyen hem de değerlenen gayrimenkul sektöründe markalı emlakçılığın tercih edildiği bölgelerde Realtyplus ofisleri açmak yoluyla bölge avantajlarından yararlanmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Realtyplus Türkiye Gayrimenkul pazarında!


Geri Dön