19 / 04 / 2024

Recai Baytar kimdir?

Recai Baytar kimdir?

İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar kimdir? Recai Baytar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Recai Baytar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Recai Baytar...



Recai Baytar kimdir?

1960 Yılında İvrindi’de doğdu. İlk , Orta ve Lise öğrenimini İvrindi’de tamamladı. İlerleyen yıllarda serbest meslekle uğraştı. Siyasete aktif olarak A.K.P.Kurucu Üyesi olarak atıldı ve A.K.P.İlçe Yönetiminde görev yaparken 2004 yılı Mahalli Seçimlerinde Belediye Başkanlığını kazandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


Recai Baytar mesajı:

"2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde İlçemiz halkının oyları ile İvrindi Belediye Başkanlığına seçildim.

                

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımıza hizmet etmeyi kendimize şeref kabul ettik Halkımızın bize verdiği destek ile” halka hizmet hakka hizmet “  felsefesi doğrultusunda İlçemizin Çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalara başladık.

                

İvrindi “Hepimizin İlçesi “ sloganıyla çıktığımız bu yolda Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye çalışanlarımız ve Halkımızla el ele vererek; Sorunların bir parçası olan değil, sorun çözen bir belediyecilik anlayışıyla yönetim sorumluluğunu üstlendiğimiz İlçemize hizmet ediyoruz.

               

 Bu İlçe Hepimizin! Öyleyse yerel yönetim anlayışında İlçemizde yaşayanların mutluluğu ve refahı uğruna halkımıza hizmet sunarken halkımız ile belediyemizin el ele, gönül gönüle insanlar arasında cinsiyet, düşünce, yaş ayırımını gözetmeden, beraberce bu güzel ilçeye sahip çıkacağımız inancındayız.

                

Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma yolunda ilerleyen Ülkemizin bu yürüyüşünde bizlerde üzerimize düşeni yapmanın gayreti içinde olacağız. Yükselen değerlerimize sahip çıkabilmek için kimseyi karalamayacak ve mesnetsiz suçlayarak, ucuz siyasi hesaplar peşinde koşmayacağız.

                

Daha güzel bir İlçe olabilmemiz için kavgayı ve huzursuzluğu bir kenara bırakıp; kardeşliğin dostluğun ve komşuluğun hâkim olduğu, daha çok uzlaşabildiğimiz bir hayat için hepinize gönül dolusu sevgiler ve saygılar sunuyorum."





Geri Dön