20 / 04 / 2024

Recai Baytar ivrindi

Recai Baytar ivrindi

İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar kimdir? Recai Baytar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Recai Baytar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Recai Baytar...

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Yeni Gimat GYO A.Ş. Recai Kesimal Kimdir?

Recai Kesimal ne iş yapıyor? Recai Kesimal’in mesleği nedir? Recai Kesimal nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Baytar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Selçuk Baytar tarafından kuruldu.

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Sarıçoğlu ve Recai Üçok ortaklığında kuruldu.

Dexdecore Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dexdecore Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Recai Üçok tarafından kuruldu.

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Andaç , Ömer Özcan, Recai Keskin tarafından kuruldu.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Recai Baytar ivrindi Haberi

Recai Baytar ivrindi

Recai Baytar kimdir?

1960 Yılında İvrindi’de doğdu. İlk , Orta ve Lise öğrenimini İvrindi’de tamamladı. İlerleyen yıllarda serbest meslekle uğraştı. Siyasete aktif olarak A.K.P.Kurucu Üyesi olarak atıldı ve A.K.P.İlçe Yönetiminde görev yaparken 2004 yılı Mahalli Seçimlerinde Belediye Başkanlığını kazandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


Recai Baytar mesajı:

"2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde İlçemiz halkının oyları ile İvrindi Belediye Başkanlığına seçildim.

                

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımıza hizmet etmeyi kendimize şeref kabul ettik Halkımızın bize verdiği destek ile” halka hizmet hakka hizmet “  felsefesi doğrultusunda İlçemizin Çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalara başladık.

                

İvrindi “Hepimizin İlçesi “ sloganıyla çıktığımız bu yolda Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye çalışanlarımız ve Halkımızla el ele vererek; Sorunların...