28 / 03 / 2024

Recep Altepe: Bursa'nın yaşam standartı artacak!

Recep Altepe: Bursa'nın yaşam standartı artacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayarak, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.



Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayarak, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İMSİAD üyelerini ağırladı.  Ankara  Yolu'ndaki Büyükşehir Belediye Sarayı başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, tamamlanan ya da inşaat safhasında olan kamu yatırımları, sosyal ve kültürel hizmetler ile kentsel dönüşüm konuları gündeme geldi.


Altepe, Bursa'yı her alanda daha yaşanabilir kılmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Son 12 yılda yapılan yatırımlar hakkında İMSİAD üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, kentin hayata geçirilen projelerle adeta nefes aldığını söyledi. Göreve gelir gelmez tarihi ve kültürel mirasa el attıklarını, restore ettikleri eserlerle birlikte Bursa'yı UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne soktuklarını kaydeden Başkan Altepe, Büyükşehir Stadyumu ile belediye sarayı gibi prestij yatırımlarla da dünya genelinde mimarlık ödülleri aldıklarını hatırlattı. 


Ulaşım konusundaki çalışmaların sürdüğünü, Ankara ve  İzmir  yolları gibi ana arterlere alternatif Çelebi Mehmet Bulvarı gibi yatırımları hizmete aldıklarını, raylı sistemi Görükle'den Kestere kadar kesintisiz uzattıklarını kaydeden Başkan Altepe, Hiidavendigar Kent Parkı gibi binlerce metrekare alana sahip onlarca projeyle Bursalılara nefes aldırdıklarını vurguladı. 

Şehir merkezinde yapılan yatırımların 17 ilçeye de yansıdığını, bölgelerin özelliklerine göre başta kırsal kalkınma olmak üzere çeşitli alanlarda desteklendiğini, her ilçe belediyesinin talebinin imkanlar dahilinde yerine getirildiğini anlatan Başkan Altepe, sosyal projelerde de başta bayan ve çocuklar olmak üzere mağduriyet yaşayan kesimlerin sorunlarına çözüm bulduklarını belirtti. 


Tüm bu yatırım ve hizmetler baz alınarak dünya genelinde değerlendirilen Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayan Başkan Altepe, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. 


İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da Bursa'nın dünyanın hayat kalitesi en yüksek 37. şehri olarak belirlenmesinin şehirdeki inşaat projelerine de yansıdığını belirtti. 


Değişen ve gelişen şartların farklı talepleri de beraberinde getirdiğini kaydeden Mescioğlu, Başkan Altepe liderliğinde ortaya konulan vizyonun faaliyete geçirilen yatırım ve hizmetlerin kendileri için yol haritası niteliğinde olduğunu ifade etti. 


Bursa'da Meydan




Haber Sancak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İMSİAD üyelerini ağırladı. Ankara Yolu'ndaki Büyükşehir Belediye Sarayı başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, tamamlanan ya da inşaat safhasında olan kamu yatırımları, sosyal ve kültürel hizmetler ile kentsel dönüşüm konuları gündeme geldi. 


Büyükşehir Belediyesi'nce ortaya konulan ve Bursa'yı dünya genelinde yaşam kalitesi en yüksek 37 şehir arasına sokan vizyon, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerinin projelerinde de belirleyici oldu. Bursa'nm yaşam standartlarının yükselmesinin farklı talepleri de beraberinde getirdiğini vurgulayan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, inşaat sektörünün ortaya konulan vizyon sonucunda a sınıf yaşam alanlarına yöneldiğini söyledi. 


Bursa'ya mimarlık ödülleri 


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'yı her alanda daha yaşanabilir kılmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Son 12 yılda yapılan yatırımlar hakkında İMSİAD üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, kentin hayata geçirilen projelerle adeta nefes aldığını söyledi. Göreve gelir gelmez tarihi ve kültürel mirasa el attıklarını, restore ettikleri eserlerle birlikte Bursa'yı UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne soktuklarını kaydeden Başkan Altepe, Büyükşehir Stadyumu ile Belediye Sarayı gibi prestij yatırımlarla da dünya genelinde mimarlık ödülleri aldıklarını hatırlattı. 



Bursalılar nefes alıyor 


Ulaşım konusundaki çalışmaların sürdüğünü, Ankara ve izmir yollan gibi ana arterlere alternatif Çelebi Mehmet Bulvan gibi yatırımları hizmete aldıklannı, raylı sistemi Görükle'den Kestel'e kadar kesintisiz uzattıklarını kaydeden Başkan Altepe, Hiıdavendigar Kent Parkı gibi binlerce metrekare alana sahip onlarca yaşam alanıyla Bursalılara nefes aldırdıklannı vurguladı. Kent merkezinde yapılan yatırımların 17 ilçeye de yansıdığım söyledi. 



En başta kırsal kalkınma 


Bölgelerin özelliklerine göre başta kırsal kalkınma olmak üzere çeşitli alanlarda desteklendiğini, her ilçe belediyesinin talebinin imkânlar dâhilinde yerine getirildiğini anlatan Başkan Altepe, sosyal projelerde de başta bayan ve çocuklar olmak üzere mağduriyet yaşayan kesimlerin sorunlarına çözüm bulduklarını belirtti. Tüm bu yatırım ve hizmetler baz alınarak dünya genelinde değerlendirilen Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayan Başkan Altepe, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. 



Dünyada 37. şehir 


İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da Bursa'nm dünyanın yaşam kalitesi en yüksek 37. şehri olarak belirlenmesinin şehirdeki inşaat projelerine de yansıdığını belirtti. Değişen ve gelişen şartların farklı talepleri de beraberinde getirdiğini, müteahhitlerin yaşanan dönüşümün sonucu olarak a sınıf yaşam alanlarına yöneldiğini kaydeden Mescioğlu, Başkan Altepe liderliğinde ortaya konulan vizyonun, faaliyete geçirilen yatırım ve hizmetlerin kendileri için yol haritası niteliğinde olduğunu ifade etti. 




Sancak Gazetesi




Haber Bursa Hayat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce ortaya konulan ve Bursa'yı dünya genelinde yaşam kalitesi en yüksek 37 şehir arasına sokan vizyon, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerinin projelerinde de belirleyici oldu. 



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İMSİAD üyelerini ağırladı. Ankara Yolu'ndaki Büyükşehir Belediye Sarayı başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede. tamamlanan ya da inşaat safhasında olan kamu yatırımları, sosyal ve kültürel hizmetler ile kentsel dönüşüm konuları gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'yı her alanda daha yaşanabilir kılmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Son 12 yılda yapılan yatırımlar hakkında İMSİAD üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe. kentin hayata geçirilen projelerle adeta nefes aldığını söyledi. Göreve gelir gelmez tarihi ve kültürel mirasa el attıklarını, restore ettikleri eserlerle birlikte Bursa'yı UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne soktuklarını kaydeden Başkan Altepe. Büyükşehir Stadyumu ile belediye sarayı gibi prestij yatırımlarla da dünya genelinde mimarlık ödülleri aldıklarını hatırlattı. 


YATIRIMLAR SÜRECEK 

Ulaşım konusundaki çalışmaların sürdüğünü. Ankara ve İzmir yolları gibi ana arterlere alternatif Çelebi Mehmet Bulvarı gibi yatırımları hizmete aldıklarını, raylı sistemi Görükle'den Kestel'e kadar kesintisiz uzattıklarını kaydeden Başkan Altepe. Hüdavendigar Kent Parkı gibi binlerce metrekare alana sahip onlarca yaşam alanıyla Bursalılara nefes aldırdıklarını vurguladı. Kent merkezinde yapılan yatırımların 17 ilçeye de yansıdığını, bölgelerin özelliklerine göre başta kırsal kalkınma olmak üzere çeşitli alanlarda desteklendiğini. her ilçe belediyesinin talebinin imkanlar dahilinde yerine getirildiğini anlatan Başkan Altepe, sosyal projelerde de başta bayan ve çocuklar olmak üzere mağduriyet yaşayan kesimlerin sorunlarına çözüm bulduklarını belirtti. Tüm bu yatırım ve hizmetler baz alınarak dünya genelinde değerlendirilen Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayan Başkan Altepe. kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. 


YAŞAM KALTİTESİ YÜKSEK 

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da Bursa'nın dünyanın yaşam kalitesi en yüksek 37. şehri olarak belirlenmesinin şehirdeki inşaat projelerine de yansıdığını belirtti. Değişen ve gelişen şartların farklı talepleri de beraberinde getirdiğini. müteahhitlerin yaşanan dönüşümün sonucu olarak a sınıf yaşam alanlarına yöneldiğini kaydeden Mescioğlu. Başkan Altepe liderliğinde ortaya konulan vizyonun, faaliyete geçirilen yatırım ve hizmetlerin kendileri için yol haritası niteliğinde olduğunu ifade etti. 



Fatih SAMLI/Bursa Hayat




Haber Gazete Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Büyükşehir Belediyesi'nce ortaya konulan ve Bursa'yı dünya genelinde yaşam kalitesi en yüksek 37 şehir arasına sokan vizyon, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerinin projelerinde de belirleyici oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İMSİAD üyelerini ağırladı. Ankara Yolundaki Büyükşehir Belediye Sarayı başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, tamamlanan ya da inşaat safhasında olan kamu yatırımları, sosyal ve kültürel hizmetler ile kentsel dönüşüm konuları gündeme geldi.Altepe, Bursa'yı her alanda daha yaşanabilir kılmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Son 12 yılda yapılan yatırımlar hakkında İMSİAD üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, göreve gelir gelmez tarihi ve kültürel mirasa el attıklarını, restore ettikleri eserlerle birlikte Bursa'yı UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine soktuklarını kaydeden Başkan Altepe, Büyükşehir Stadyumu ile belediye sarayı gibi prestij yatırımlarla da dünya genelinde mimarlık ödülleri aldıklarını hatırlattı. 


ŞARTLAR İNŞAAT PROJELERİNİ ETKİLİYOR

Altepe, sosyal projelerde de başta bayan ve çocuklar olmak üzere mağduriyet yaşayan kesimlerin sorunlarına çözüm bulduklarını belirtti. Tüm bu yatırım ve hizmetler baz alınarak dünya genelinde değerlendirilen Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayan Başkan Altepe, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da Bursa'nın dünyanın yaşam kalitesi en yüksek 37. şehri olarak belirlenmesinin şehirdeki inşaat projelerine de yansıdığını belirtti. Değişen ve gelişen şartların farklı talepleri de beraberinde getirdiğini, müteahhitlerin yaşanan dönüşümün sonucu olarak a sınıf yaşam alanlarına yöneldiğini kaydeden Mescioğlu, Başkan Altepe liderliğinde ortaya konulan vizyonun, faaliyete geçirilen yatırım ve hizmetlerin kendileri için yol haritası niteliğinde olduğunu söyledi. 



Gazete Bursa


Geri Dön