24 / 04 / 2024

Recep Altepe: Yenişehir hak ettiği değere kavuşacak!

Recep Altepe: Yenişehir hak ettiği değere kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir’de düzenlediği sokak iftarına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her köşesi şantiye alanına dönen ilçenin en kısa zamanda hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.




Büyükşehir Belediyesi’nin başta kent merkezindeki meydanlar olmak üzere 17 ilçede düzenlediği sokak iftarları, Yenişehir’de de renkli görüntülere sahne oldu. Çarşı meydanında gerçekleşen iftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Kani Torun, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Büyükşehir bürokratları ve vatandaşlar katıldı.


“Sözümüzde duracağız”


Yüzlerce vatandaşla orucunu birlikte açan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, güçlü şehirlerle Güçlü Türkiye’nin peşinde olduklarını belirterek, Yenişehir’in uygulanacak projeler sayesinde hızla kabuk değiştireceğini söyledi. Seçim öncesi kent merkezinde bulunan yatırımların ilçelerde de yapılması yönünde halka verdikleri sözlerin arkasında olduklarını, diğer ilçelerin yanı sıra Yenişehir’in de bu anlamda her geçen gün gelişme gösterdiğini belirten Başkan Altepe, ilçenin adeta şantiye alanına döndüğünü ifade etti. İftar öncesi Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’le birlikte ilçedeki yatırımları incelediklerini ifade eden Başkan Altepe, Menteşe Köyü’ndeki salça fabrikasından BESAŞ’a ait süt tesisine, Orhaniye-Osmaniye bölgesindeki 17 kilometrelik yol çalışmasından Söylemiş Köyü’ndeki su terfi istasyonuna, 32 milyon TL’ye mal olan arıtma tesislerinden spor alanlarının yeniden düzenlenmesine kadar birçok çalışmanın aynı anda mesafe kat ettiğini söyledi. Başkan Altepe, “Yatırımlar yeni başladı. Yavaş yavaş kendisini gösteriyor. İnşallah şimdiden sonra bunu daha da iyi hissedeceksiniz. Size olan desteğimiz her alanda devam edecek. Halka layık olmaya çalışıyoruz. Bu konuda söz verdik, sözümüzde duracağız” dedi.


Başkan Altepe, Ramazan ayının Bursa’da olduğu gibi ilçelerde de en güzel şekilde yaşanması için uğraştıklarını hatırlattı. Ramazan ayının girmesiyle birlikte şehrin birçok noktasında iftar masaları kurduklarını, oruç açmak için çorba stantları açtıklarını ifade eden Başkan Altepe, hedeflerinin 11 ayın sultanı olan Ramazanın en iyi şekilde yaşanması olduğunu ifade etti. Başkan Altepe, “Biz biliyoruz ki Ramazan ayı, rahmet ve bereket ayıdır. Kardeşlik ile dostlukların pekiştiği, sevgi ve barış ortamının tesis edildiği mübarek bir aydır. İslamiyet’e göre, 11 ayın sultanıdır. Bizler de bu mübarek ayı en güzel şekilde değerlendirmeye uğraşıyoruz. Yenişehir ve diğer tüm beldelerimizde açılan iftar sofralarıyla, meydanlardaki organizasyonlarla halkımıza güzellikleri yaşatıyoruz. Bizlere imkan sağlayan Allah’a, ne kadar şükretsek az” diye konuştu.


Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, ilçede yapılan yatırımlar nedeniyle ilçe halkı adına Başkan Altepe’ye teşekkür etti.



Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön