29 / 03 / 2024

Yenişehir yatırımları

Yenişehir yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Görüşmede Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.

Yenişehir'in çehresi değişiyor!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

Yenişehir'e 50 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 50 milyon liraya mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Yenişehir'in altyapısı yenileniyor!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ana taşıyıcı vazifesi görecek künklerin 80’lik olduğunu belirterek, ‘Çok ciddi bir yatırım yapılıyor. Tamamlandığında Yenişehir’in 150 yıl gider sıkıntısı olmayacak” dedi.

Recep Altepe: Yenişehir hak ettiği değere kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir’de düzenlediği sokak iftarına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her köşesi şantiye alanına dönen ilçenin en kısa zamanda hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Yenişehir yatırımları Haberi

Yenişehir yatırımları


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ankara Yolu’ndaki yeni başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir’in yeni dönemde uçak fabrikasına sahip olacağını ifade etti. Bursalı Gökçen Grubu tarafından Almanya’da satın alınan uçak fabrikasının benzerinin yine aynı grup tarafından Bursa’da kurulacağını belirten Başkan Altepe, adresin yüksek ihtimalle Yenişehir olduğunu açıkladı. İlçenin başta otomotiv test merkezi olmak üzere birçok konuyla Türkiye gündemine geldiğini hatırlatan Başkan Altepe, “Havaalanı, otomotiv test merkezi derken uçak fabrikası da Yenişehir’e nasip olacak herhalde. Nasipte orası varmış gibi duruyor” dedi. Uçak fabrikasının ardından sektörle ilgili yerleşimlerin de bu ilçede konuşlanmasının mantıklı olacağını...