23 / 04 / 2024

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.



Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-) İNŞAAT: Her türlü betonarme ve ağaçtan yapılan mesken, iş yeri, pansiyon,tatil köyü,otel vb işlerini yapmak. Bu inşaatları kat karşılığı veya kendi adına arsa alarak yapmak ve yaptırmak. İnşaatların taahhüt işlerini yapmak ve yaptırmak. İnşaatta kullanılan her türlü malzemelerin toptan ve perakende alım,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. Kendi yaptığı ve başka inşaatlar ile tamamlanmış olan mesken ve işyerlerinin tadilat işlerini yapmak ve yaptırmak. Yaptığı inşaatların ve diğer her türlü gayri menkullerin alım satım, kiralama, komisyon karşılığı başkasına vermek, almak. Bununla ilgili olarak her türlü sözleşme yapmak. Her türlü arazi almak, satmak. Aldığı bu arsa ve arazilerde özel parselizasyon yapmak ve yaptırmak. Tarım arazilerini bu vasıftan çıkarmak veya tarım arazi vasfına almak. Tüm bu işlerle alakalı olarak resmi kurumların veya özel firmaların açtığı/açacağı ihalelere katılmak, Yine yaptığı işlerle ilgili ihale açmak ve ihaleyi sonlandırmak. B-) MİMARLIK:Her türlü plan, proje çizim işlerini yapmak ve yaptırmak. Bu plan,ve projeleri hazırlamak, hazırlanan plan ve projeleri muhatapları ile görüşüp karara bağlamak. Kendi çizdiği veya başkasının çizdiği plan ve projelerin belediyede ve diğer resmi kurumlarda takibini ve kontrolünü yapmak. İşiyle alakalı olarak resmi kurum veya özel firmalarla ilgili görüşme yapmak ve görüşmelerini neticelendirmek. Yapacağı veya yapılması talep edilen işlerin tasarım işlerini ve bu işlerin uygulamasını yapmak ve yaptırmak. Konusu ile ilgili danışmanlık yapmak ve yaptırmak.


Geri Dön