29 / 03 / 2024

Recep Tayyip Erdoğan: İnşaat lokomotif sektör!

Recep Tayyip Erdoğan: İnşaat lokomotif sektör!

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde 365 Oda ve Borsa Başkanı'nın katıldığı istişare toplantısında inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde 365 Oda ve Borsa Başkanı'nın katıldığı istişare toplantısında inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 


"İNŞAAT SEKTÖRÜME ASLA DUR DEMEDİK" 

TOBB'a üye 365 oda ve borsa başkanıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşaat sektörüne sahip çıktı.  Cumhurbaşkanı, "İnşaatlar duramaz. İnşaat lokomotif sektör. Sanayi de büyüyecek inşaat da. Bizi özellikle o sıkıntılı dönemlerde biz yapan şu olmuştur: Biz inşaat sektörüne asla dur demedik. İnşaat sektörüne yürüyün dedik. Başı da  TOKİ  çekti. İnşaat sektörüne dur, sanayiye yürü derseniz çöküntü başlar" dedi. 


"SEKTÖRÜ KENTSEL DÖNÜŞÜM AYAKTA TUTACAK" 

İnşaat sektöründeki genişleme ve kentsel dönüşüm ile ilgili de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'Türkiye'nin kentsel dönüşümlerle birlikte inşaat sektörünü ayakta tutması gerekir. Birine dur derseniz olmaz. Bunların at başı gitmesi lazım' diye konuştu. Toplantının basma kapalı bölümünde Erdoğan, tüm oda ve borsa başkanlarının ellerinin teker teker sıktı. Erkek oda başkanlarına kravat bayanlara ise fular hediye etti. 




Konut ve Yapı Gazetesi 


Geri Dön