19 / 04 / 2024

Refik Yılmaz Şavşatlılara kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Refik Yılmaz Şavşatlılara kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Artvin İli Şavşatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz, 34 aylık hizmet ve yatırımları Şavşatlılara anlattı...



Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Artvin İli Şavşatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 


Seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz, 34 aylık hizmet ve yatırımları Şavşatlılara anlattı. Alt yapı, dere ıslahı, sosyal ve spor tesisleri, meydan projeleri, kent meydanı, alternatif yollar ve kentsel dönüşüm projelerini açıklayan Refik Yılmaz, "Milletin işi bize emanet. Biz bu emanete hıyanet etmedik. Gemlik'in hem mahalle, cadde, sokak ve köyüne hizmet götürdük. Gemlik'te 34 aydır devam eden müthiş değişim ve gelişimin 5 yıl daha devam etmesini istiyoruz. Gemlik'in kaybedecek zamanı yok" diye konuştu. 


Dernek üyelerinin ilgi gösterdiği ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve partililer de iştirak etti. Şavşatlıların sorularını da cevaplayan Yılmaz, yerel seçimlerde hizmet ve yatırımlara oy verilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ortada. Çok şey yaptık, ama daha yapacak da çok işimiz var. Proje, hizmet ve yatırımlar 5 yıl daha bizimle birlikte devam edecek" diye konuştu. 


Anayurt Gazetesi 


Geri Dön