19 / 04 / 2024

Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının öncüsü olacak!

Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının öncüsü olacak!

"Mutlu Ofis” konseptiyle yola çıkan Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının Ankara’daki öncüsü olacak. Özcan, “Regnum Sky Tower’da iş yaşamı bambaşka bir boyuta taşınacak" dedi.



“Mutlu ofis” mottosuyla yola çıkan Regnum Sky Tower, ofis ihtiyaçlarına günümüz teknolojisinin gerektirdiği en üst düzeyde cevap vermenin çok ötesinde, sunduğu imkanlarla çalışanlar kadar patronları da dünya standartlarında iş anlayışı ile tanıştırıyor.


Proje ortaklarından Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, iş yaşamına bakışın tamamen değiştiğini belirterek, “mutlu çalışanların artan motivasyonu işte başarıyı getirecek, bu da patronları mutlu edecek. Uluslararası standartlardaki ofis özelliklerini lüks ve konforla bir araya getirmek yetmiyor. Bunlar zaten olması gerekenler. Eskiden şık bir ofis yapmak bir motivasyon aracı olarak görülüyor; şık bir lobi, asansör ve kapalı otopark lüks kabul ediliyordu. Artık yeni nesil buna hijyen koşulu olarak bakıyor ve bundan fazlasını istiyor. Yeni jenerasyonu tatmin etmek için fazlasını yapmaya ihtiyaç var.” dedi.


Regnum Sky Tower’ın iş dünyasına da yeni bir anlayış getireceğini ve örnek olacağını düşündüklerini ifade eden Özcan şu bilgileri verdi:


“İş hayatındaki başarının anahtarı çalışma ve yaşam koşullarına bağlı. Mutlu Ofis konseptinde bundan yola çıkarak bu projeyi oluşturduk. Burada, çalışan odaklı bir sistem olacak. Mutlu çalışan, artan verimliliğe, bu da yükselen başarı ve kazanan iş yerlerine dönüşecek. Sadece ileri teknoloji yeterli olmuyor; hepimiz biliyoruz ki 21. yüzyıl iş yaşamı ve çalışma sistemleri de artık hızla değişiyor. İyi eğitim görmüş, yüksek becerilere sahip, donanımlı çalışanlar zaman geçirdikleri iş ortamlarının sunduğu imkanlara da büyük önem veriyor. İş, yaşamın önemli bir parçası haline geldi. Kısa zaman dilimlerine pek çok şeyi sığdırmaya çalışıyoruz. Burada her şey elinizin altında olacak. Bunun yanında çalışanlar için ofisi eğlenceli, yaratıcı, ilham verici bir yaşam merkezi haline getireceğiz. Örneğin, dikkatlerinin dağıldığını hissettiklerinde zihinlerini toplamak için Playstation ve sinema salonları olacak. Yoğun çalışma temposundan bunalanlar 5-10 dakika bilardo veya masa tenisiyle kafasını dağıtabilecek. Görsel ve zihinsel olarak motivasyonu artıracak Antistres bahçesi diye muhteşem bir botanik bahçesi oluşturuyoruz. 2500 metrekarelik dev bir bahçe. Şehrin karmaşasına dalmadan, temiz havayla enerjilerini tazelemelerini sağlayacak bu alanlar hem yaz hem de kışın kullanılmak üzere dizayn edildi. Çalışanlar isterlerse yemeklerini burada alacak, isterlerse üniversite yıllarına dönerek çimlere uzanıp iş stresinden arınacak. Burada, yeşilin, doğanın iyileştirici gücü hissedilecek.” dedi.


“Patronlar toplantıları masa başı yerine golf sahasında yapabilecek”


Patronların kendilerine de zaman ayırabilecekleri mekanlar yanında işlerini daha prestijli bir konuma getirecekleri çok fazla olanak sunulduğunu ifade eden Özcan, şunları söyledi:


“Regnum Sky Tower’da iş yaşamı bambaşka bir boyuta taşınacak. Patronlar, toplantılarını sıkıcı masalar yerine golf sahasında yapabilecek. Patronların sporu olarak kabul gören golf, önemli iş toplantılarının gerçekleştiği, iş bağlantılarına zemin oluşturan, spor, iş ve prestiji bir araya getiren yeni bir trend olarak burada yer bulacak. Yine Ankara’da ilk kez VIP Lounge ayrıcalığı yaşanacak. İsterseniz 30. Katta 150 metreden eşsiz manzara eşliğinde VIP Lounge’da misafirlerinizi ağırlayabilecek, özel toplantı salonunda servis hizmeti beraberinde toplantılarınızı yapabileceksiniz. Sağlığına önem veren patronlar spa, masaj, fitness gibi imkanlara işten uzaklaşmadan ulaşabilecek. İşin, sosyal hayatla entegre hale gelmesi, iş ilişkilerine olumlu katkı sağlayacağı gibi sosyal networklerini de artıracak. İşte bu yeni nesil iş anlayışı, işin kalitesini, hızını ve verimini maksimum düzeye taşıyacak.”




Geri Dön