27 / 04 / 2024

Reha Medin, hizmetlerini konut piyasasına taşıyor!

Reha Medin, hizmetlerini konut piyasasına taşıyor!

Sektörel olarak Temmuz Ağustos ayları gayrimenkul piyasasında hareketin  minimum seviyede seyrettiği aylar olmasına karşın, uzun süredir yaşanan daralmanın çıkışa doğru yöneldiğinin ibareleri görülmeye başlandı



Reha Medin Genel Müdürlüğü ve ticari gayrimenkul çalışan franchise ofislerine, bir senedir yaşanan sessizliğin ardından sıkça ticari gayrimenkul yatırımcıları ve arsa arayışında olan müteahhit talepleri yoğunlaşmaya başladı. Bu taleplerin başlaması her krizde olduğu gibi ardından gelecek konut piyasasında da bir açılmayla devam edeceği kuvvetle muhtemel görünmekte.
 
Her zaman butik bir hizmet veren Reha Medin Emlak Hizmetleri bu ışık doğrultusunda bünyesine daha önce birçok seçkin projeye imza atmış olan mimar Kaan Kamaşak ve ekibini dahil etti.
 
Sadece aracılık hizmetlerinin ötesinde, satış destek hizmetinden öte tasarım, mimari ve iç mimari hizmetlerine de başlayan Reha Medin,beklentilerin ışığında ve gelişimin ticari gayrimenkulden konuta kaymasıyla beraber bu tip hizmetleri konut piyasasına da eş güdümlü olarak taşımaya hazırlanıyor.


Geri Dön