26 / 04 / 2024

RE/MAX, ofislere başarı kazandırmaya devam ediyor!

RE/MAX, ofislere başarı kazandırmaya devam ediyor!

2012’de açtıkları ofis, RE/MAX’ın desteği sayesinde İstanbul Anadolu Yakası birincisi ve Türkiye üçüncüsü oldu. Eğitimleriyle ve kurumsal yapısıyla sektöre yön veren RE/MAX, ofislere başarı kazandırmaya devam ediyor...



DÜNYADA en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren emlak ofisi zinciri olan, 105’in üzerinde ülkede yaklaşık 6 bin 500’den fazla franchising ofisine sahip RE/MAX’ın, Türkiye’de 280’den fazla ofisi bulunuyor. Gayrimenkul Danışmanlarına ve ofis broker’larına verdiği eğitimlerle her yıl kendini daha da ileriye taşıyan firma, bu sayede aldığı ödül ve yaptığı cirolarla, gayrimenkul sektöründeki liderliğini elden bırakmıyor.

Para’da yer alan habere göre; 2012 Şubat’ta Bağdat Caddesi’nde açılan RE/MAX Sonuç ofisi, 2018 ilk dört ay ciro sıralamasında İstanbul’da ikinci, Anadolu Yakası’nda bulunan 96 ofis içerisinde birinci, Türkiye genelinde ise ciro olarak üçüncü sırada yer alıyor. RE/MAX Sonuç’un Bağdat Caddesi’ne açılması bölgeye kurumsal kimlik kazandırırken, konut ve ticari alım satımlarda gayrimenkul sahipleri için büyük güven arz ediyor.

RE/MAX Sonuç’un Bağdat Caddesi’nde faaliyete geçmesi ofisin broker’ı Savaş Kurtbaş’m kendi işini kurmak istemesiyle başlamış. Yakın arkadaşı ve ofisin diğer ortağı olan Ufuk Özdamar ile gayrimenkul sektörüne adım atmışlar. Yedi senedir gayrimenkuldeki bu girişimlerini başarıyla yürüten ortaklar, RE/MAX’ın sağladığı tüm imkanlardan yararlanarak, kendi bölgelerinde birinci sıraya yerleşmişler. Ortaklardan Savaş Kurtbaş ile firmanın kuruluş öyküsünü ve projelerini konuştuk...

ÇİZGİSİNİ BOZMUYOR

RE/MAX Sonuç’un öyküsü 2012’de dört kişi ile başlamış. Şu anki ekibi ise toplam 50 kişi. RE/MAX ekibine katılmadan önce gayrimenkul alanında çeşitli eğitimler alan ortaklar, kendilerini bu sektörde yetiştirmişler. “Gayrimenkul sektörüne girdiğimizde 25-30 yıllık tecrübeli emlak danışmanları ile aynı pazarı paylaştık” diyen RE/MAX Sonuç Broker Ortağı Kurtbaş, RE/ MAX’ın çizgisinden hiç ayrılmadıklarını söylüyor. Ortakların büyüyerek başarılı olmasındaki en büyük sebep, ilk günden bu yana, RE/MAX’ın öğrettiklerini uygulamaları ve kuralların dışına çıkmamaları olmuş. Kurtbaş, gayrimenkul sektöründeki her firmayı rakip olarak değil partner olarak gördükleri için bu aşamaya geldiklerini söylüyor.

RE/MAX’ın çalışanlarına, danışmanlarına ve ofis sahiplerine sağladığı en büyük avantaj, yıl içerisinde gayrimenkul alanında çeşitli eğitimler sunması. İşin başlangıcında beş günlük zorunlu eğitimlerin olduğunu söyleyen Kurtbaş, ofisin nasıl kurulacağını, geliştirileceğini, rekabet edileceğini, etik değerlere nasıl bağlı kalınacağını ve büyütüleceğini RE/MAX tarafından verilen eğitimlerle aldıklarım belirtiyor. Özellikle gayrimenkul mevzuatı, değerleme, mortgage ve broker’lık eğitimlerinin önemine dikkat çekiyor.

DESTEK OLUYOR

RE/MAX, ofislerin kendi bünyelerinde geliştirdiği çeşitli projelere reklam, bütçe, eğitim gibi konularda destek olmayı ihmal etmiyor. Giyimiyle, verilen hizmet kalitesi ve şeffaflığıyla alıcıların güvenini kazanan firma, sektördeki çizgisi ile diğer partnerlerine de örnek oluyor. Kurtbaş, bilinçli yöneticilerin RE/MAX bünyesinde yer almasıyla, markayı daha değerli hale getirdiğini ve sektöre yön verdiğini söylüyor.

RE/MAX’ın şu andaki en önemli projelerinden biri, sektörü doğru kişiler ile buluşturmak için her ofiste bir işe alım uzmanı istihdamı yaratmak. Kurtbaş, bu projenin sonucunda sektörün doğru adaylarla buluşacağını söylüyor.


Geri Dön