25 / 04 / 2024

Şadi Yazıcı: Aydınlı’ya vizyon projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Şadi Yazıcı: Aydınlı’ya vizyon projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi’nde vizyon projeler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, Fuar Alanı, Kültür Merkezi, Sağlık Ocağı, Havaray, ulaşım projeleri, bölge parkı yatırımları ile bölgenin cazibesinin artacağını söyledi.




Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi’nde Kastamonu Cideliler Derneği’ni ziyaret etti. Tuzla’da derneklerle sürdürdükleri işbirliğinin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’nın geleceği olan çocuklarımızın daha güzel, daha müreffeh ve daha kardeşçe bir ortamda yaşamasını arzu ettik. Gelenek ve görenekleri yaşatacağız. Asla özümüzü bırakmayacağız ama Tuzla'ya sahip çıkacağız. Tuzla Belediyesi, kaymakamlık binası, Nikah Sarayı, 10 tane Sağlık Ocağı, 2 karakol binası, sahil düzenlemeleri, yol çalışmaları ve sayısız hizmet yaptık ama birlik ve beraberlik adına yaptığımız çalışmaların bu hizmetlerin hepsinin üstünde olduğuna inanıyorum.” dedi.


Aydınlı’ya Havaray

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı’da yapacakları çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Yazıcı, ulaşım projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Ulaşımda her imkanı kullanacağız. İlk etapta kuzey-güney bağlantısıyla sahilden Marmaray’a ve metroya, daha sonra Şifa, Mimarsinan Mahalleleri ile Aydınlı Toplu Konutları’na havarayla bağlantı sağlayacağız.  Sistemi, ihtiyaç duyulan bölgelere lego sistemiyle uzatacağız.

Askeri kurumlar ile imzalanacak protokol kapsamında Tuzla-Aydınlı yolunun Şelale Park mevkiinde kalan virajı ortadan kaldıracağız. Ulaşım düz bir şekilde devam edecek. Orada yapacağımız kavşakla, Şelale Park’ın hemen üstünden Aydınlı içerisine ve Emlak Konut’a ulaşımı kolaylaştıracağız. 

Aydınlı’da ihalesi yapılan Anadolu Yakası Yaş Sebze ve Meyve Hali ile Sabiha Gökçen Havaalanı Bağlantı Yolu’nu yapacağız.”


Anadolu Yakası’nın En Büyük Fuar Alanı Aydınlı’da Kurulacak

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı ve çevresinde yapılacak diğer çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Aydınlı Mahallesi’nde, Anadolu yakasının en büyük fuar alanı kurulacak. Sosyal Kültürel Tesisler, Eğlence Yerleri, Spor Tesisleri, 5.000 Konutluk Yerleşim Alanı ile ileri teknoloji alanlarıyla, fuar ve kongre turizminde uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacağız. 

TOKİ Konutları’nın merkezine, bölgenin kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla, internet evinden meslek kurslarına, aile merkezinden çocuk merkezine birçok etkinliği bir arada barındıracak merkez yapacağız.

Aydınlı-Orhanlı bölgesinde, Tuzla ve çevresine hizmet edebilecek 250.000 m2’lik park yapacağız. Panoramik noktaları ile 360 derece manzara ayaklarınızın altında olacak.


Aydınlı  TOKİ  konutlarında çok amaçlı park yapıp hizmete açacağız. Aydınlı Toplu Konut alanında 1 sağlık ocağı yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.”


Şelale Park, 1 Mart’ta Hizmete Açılacak

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı’daki en önemli yatırımlar arasında yer alan Şelale Park’ı 1 Mart’ta hizmete açacaklarını söyledi.Başkan Yazıcı, toplantıda vatandaşların sorularını da yanıtladı.



Tuzla Belediyesi


Geri Dön