18 / 04 / 2024

Şadi Yazıcı açıklamaları

Şadi Yazıcı açıklamaları

Şadi Yazıcı, "Yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak.

Şadi Yazıcı: Havaray için girişimlerimizi sürdürüyoruz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşan Türkiye programının canlı yayın konuğu oldu. Tuzla’daki gelişim ve değişimi dinleyenlerle paylaşan Başkan Yazıcı, sosyal medya kanalıyla iletilen soruları da yanıtladı.

Şadi Yazıcı: Aydınlı’ya vizyon projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi’nde vizyon projeler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, Fuar Alanı, Kültür Merkezi, Sağlık Ocağı, Havaray, ulaşım projeleri, bölge parkı yatırımları ile bölgenin cazibesinin artacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm uzmanından çarpıcı açıklama: 'Vatandaş bile bile lades diyor!'

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Nihat Şen'in o açıklamaları...

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

BİM’de Deskjet IA Ultra yazıcı 9 taksit fırsatıyla satışta! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi.

BİM'de Deskjet IA Ultra yazıcı uygun fiyatıyla satışta. Peki, Deskjet IA Ultra 4828 Yazıcı BİM’de ne kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi 

Kenarda altın ve doları olan ne yapmalı? Uzman isimden çarpıcı açıklama geldi

Uzman isim İslam Memiş, kenarda altın ve doları olan yatırımcılar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Pozisyonunuzu alın'' diyen Memiş yatırımcılara altın ve dolar konusunda önemli açıklamalar yaptı.

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar kurunda son dakika!

Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı sonrasında kısa bir süre daha artan dolar daha sonra gerilemeye başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gündemden düşmeyen dolar kuruyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları..

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Şadi Yazıcı açıklamaları Haberi

Şadi Yazıcı açıklamaları


Tuzla son yıllarda yapılan projelerle tercih edilen ilçelerden biri olmayı başardı. Hizmet ve projede iddialı olduğunu söyleyen AK Partili Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Kentimizin yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi ise; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak. 


Tuzla da 2. döneminiz. 

Sizinle ilçede neler değişti? 

Tuzla, İstanbul'un en ucundaki dezavantajlı ilçelerdendi. Beş organize sanayi bölgesi, tersaneler, deri sanayisi, mezbahalar ve arıtmanın burada olmasının olumsuzluklannı yaşıyorduk. 


Alışveriş, gezme, eğlence imkanlan olmayan ilçemiz bizimle bunlara kavuştu. 

Şimdi İstanbul'un en tercih edilen ve gün geçtikçe nüfusu artan bir ilçesi olduk. Tuzla'daki yaşam standartı diğer ilçelerin çok üzerine çıktı. 


Bunu nasıl başardınız? 

Kente ve insana dokunan sosyal belediyecilik anlayışımızla. Fakir, engelli, yetim, kimsesiz, yaşlı herkesin yanındayız. 

Altı ayda bir yaptığımız anketlerde nüfusun yüzde...