27 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye geleneksel Broker Kampı’nda girişimciler bir araya geldi!

RE/MAX Türkiye geleneksel Broker Kampı’nda girişimciler bir araya geldi!

RE/MAX, “ Birlikte Büyüyoruz ” konseptiyle düzenlediği Broker Kampında franchise’larına hem birbirinde değerli eğitimler sağladı hem de çeşitli aktivitelerle eğlendirerek takım ruhunu güçlendirdi, stres attırdı...



Gayrimenkul sektörüne başarılı girişimciler kazandıran RE/MAX Türkiye gelenekselleşen Broker Kampını 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde Güral Sapanca Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl gerçekleştirilen broker kampının bir ayrıcalığı vardı. İlk kez Türkiye dışındaki ülkelerden RE/MAX master franchiseları da eğitimlerde yer aldı. Hırvatistan, Azerbaycan ve Arnavutluk ofisleri eğitimleri takip ederek Türk brokerlarla bilgi alışverişinde bulundu. 


Birçok konuşmacının farklı konularda sunum yaptığı kampa damgasını vuran ise profesyonel bilardo oyuncusu Semih Saygıner’in “Masamda birikmiş hikayeler” adlı stand up’ı oldu. Semih Saygıner başarılı girişimciler ile girişimci adaylarına esprileri ile bol bol güldürürken “Önemli olan sadece yetenek sahibi olmak değil mevcut yeteneği parlatabilmektir. Gerçek cesaret korkuya rağmen harekete geçebilmektir” diyerek büyük alkış aldı. 


RE/MAX Türkiye kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn da "Birlikte Büyüyoruz" içeriğiyle yaptığı konuşmasında; “2013 yılında 300 yeni Gayrimenkul Danışmanı aramıza katıldı. Şu an itibariyle 2100 kişiye ulaşmış durumdayız ve beklentimizin çok üzerinde gerçekleşen bu rakam nedeniyle son derece mutlu ve gururluyuz. Ailemiz hızla büyümeye devam ediyor, hedefimiz 10 bin gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Avrupa’da en çok ofis sayısına sahip ülke olarak birinci sırada yer alıyoruz RE/MAX’de. 2014 yılında yeni franchiselar verirken asıl büyümemizi mevcut ofislerimizle daha yukarılara çekmeyi hedefliyoruz. Yine 2014 yılında eğitim ve kişisel gelişimin bizim için ne denli önemli olduğunu, aile üyelerimize bu anlamda ne kadar destek olduğumuzu yeni eğitim merkezimizin açılışını yaparak göstereceğiz. Sektörde kalite çıtasını yükselten olmaya devam edeceğiz. Kazandığımızı yine işimize yatırarak girişimci adaylarına örnek oluyoruz. Bizim için bir diğer öncelik de müşteri memnuniyeti. Unutmamalıyız ki yenidünyada müşteri memnuniyeti sağlayamayanın yeri yok” dedi. 


Orkestra Şefi Cem Mansur “İyi Bir Lider İyi Bir Takım Olabilmek” başlıklı konuşmasıyla takım çalışmasının önemini örneklerle anlatyırken; Umut Sav da “Kaplumbağa Terbiyecisinin Hikâyesi” başlıklı eğitimiyle ünlü sanat ve devlet adamı Osman Hamdi Bey’in liderlik ve yöneticiliğe dair tablonun içine gizlediği ipuçlarını paylaştı. 


Ülkemizde 16 yıldır faaliyet gösteren RE/MAX, her sene düzenlediği broker kampı ile franchiselarının deneyimlerini birbirlerine aktarırken yakın ilişkiler kurularak iş hayatında da karşılıklı destek ve bilgi akışı sağlanmasını amaçlıyor. Gayrimenkul üzerine uzman yerli ve yabancı konuşmacıların katıldığı kamp, RE/MAX yöneticilerinin bilgi ve tecrübelerini aktarmasına alan yaratırken, takım ruhunu güçlendirmeye yönelik birbirinden eğlenceli aktiviteler de motivasyonu güçlendiriyor.  



Geri Dön