28 / 03 / 2024

RE/MAX Türkiye, RE/MAX Avrupa Kongresi'nde iki broker ödül aldı!

RE/MAX Türkiye, RE/MAX Avrupa Kongresi'nde iki broker ödül aldı!

Dünyada gayrimenkul sektörünün lideri RE/MAX’ın her yıl düzenlediği “RE/MAX Avrupa Kongresi” geçtiğimiz hafta Avusturya’nın Viyana şehrinde gerçekleştirildi



Türkiye’de yaklaşık 15 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren ve kariyerine gayrimenkul sektöründe yön vermek isteyen girişimcilere fırsatlar sunan RE/MAX Türkiye, Viyana’da gerçekleşen “RE/MAX Avrupa Kongresi”nde iki ödül kazandı.


Avrupa’da en yüksek ciroda işlem yapanlar arasında bulunan RE/MAX Extra ofisinin Broker’ı Dr.Gökhan Taş ve RE/MAX Yedi Tepe ofisinden Yük. Müh. Hasan Can kongreden ikincilik ve üçüncülük ödülleriyle döndüler.


Kongrenin Gayrimenkul Danışmanları panelinde konuşma yapan Yük. Müh. Hasan Can, aldığı güzel sonuçların sırrını açıklarken, bölgedeki konutların ayrıntılı bilgilerine hâkim olabilmek için yaptıkları çalışmaların ve semt sakini ile kurulan doğru iletişimin kendileri için çok faydalı olduğunu söyledi. Can, “Başarının pratikte kolayca anlatılabilecek tek bir sırrı yoktur. Eğer başarının sırrını kısaca ifade etmemi isterseniz, çok çalışmak şeklinde cevap verebilirim” dedi.


Kongredeki iki farklı uluslararası panelde, Avrupa listelerinde yıllardır başarılarıyla dikkat çeken İstanbul RE/MAX Piramit Ofisinin Broker’ı Dr. Namık Kemal Tartanoğlu da bir konuşma yaptı. Konuşmasında gayrimenkul sektöründe başarılı olabilmek için yeni teknolojilerin öneminin arttığını ancak insan ilişkilerinin öneminin değişmediğini söyleyen Tartanoğlu, “İşte bu yüzden, hizmet sürecinde yüz yüze konuşmanın, nazik bir telefon görüşmesinin yerini hiçbir yöntemin tutmadığı düşüncesindeyim. Sosyal medya da dâhil olmak üzere tüm yeni teknolojileri kullanmakla beraber, iletişim kurma ve sürdürmede geleneksel yöntemleri de en iyi şekilde uygulamaya devam ediyoruz” dedi.


Avrupa, ABD ve Kanada’dan gelen toplam 600 Gayrimenkul Danışmanının katıldığı kongrede konuşma yapan RE/MAX Avrupa CEO’su Michael Polzler, gayrimenkul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen tüketicilere  “Avrupa’da gayrimenkul sektörünü değiştirmek için yola çıktık. Daha iyi hizmet için RE/MAX’lı Gayrimenkul Danışmanlarına çağdaş bilgi ve yöntemleri aktarmak en önemli aracımız. RE/MAX’ın Avrupa’da büyümesi kaçınılmazdır” şeklinde konuştu. 


Geri Dön