29 / 03 / 2024

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.



Ülke genelindeki ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye, “Social Media Awards Turkey 2019” emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçildi. Altın Ödüle layık görülen RE/MAX Türkiye, bu yıl üçüncü kez üst üste ödül almaya hak kazanarak ciddi bir başarıya da imza atmış oldu. RE/MAX Türkiye Dijital Pazarlama ve Marka İletişimi Müdürü Doğukan Yüncü, üçüncü kez üst üste aynı ödülü almaya hak kazanmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle düzenlenen yarışmada Altın Ödül’e layık görülmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen RE/MAX Türkiye Dijital Pazarlama ve Marka İletişimi Müdürü Doğukan Yüncü, “İletişim faaliyetlerimizi dijital pazarlama/marka iletişimi çatısı altında sosyal medya kanallarımız üzerinden yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Hedef kitlemiz, kullanıcılarımız ve müşterilerimizle devamlı iletişimde kalabilmek, markamızı ve ürünlerimizi daha iyi anlatabilmek için farklı kanallardan paylaşımlar yaparak fayda sağlamaya ve farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Son dönemlerde video içeriklere ağırlık veriyoruz. Özellikle Gayrimenkul Danışmanlığı’nın nasıl bir meslek olduğunu aktarmak ve bayilik fırsatlarını duyurmak için, gerçek RE/MAX’liler ile yaratıcı, dikkat çekici ve gerçek zamanlı içerikler üretiyoruz” dedi.

Üst düzey kullanıcı deneyiminin müşterilerin markayla yakınlaşmasını sağlarken etkileşiminde arttığına dikkat çeken Yüncü, “İletişim dili ve söyleminin önemini artırdığı bir dönemdeyiz. İletişim, her şeyin temelini oluşturmakla birlikte doğru zaman ve doğru mecrada yapıldığı takdirde markaya kattığı değerle öne çıkıyor. Bizler de RE/MAX Türkiye olarak marka bilinirliliğine verdiğimiz önemin yanı sıra, son tüketicinin de hayatını kolaylaştırmak amacındayız ve tüm iletişim stratejimizi bu paralelde kuruyoruz” dedi.


Geri Dön