26 / 04 / 2024

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...



RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödüle layık görüldü.

RE/MAX Türkiye, “En İyi Franchise” ödülüne layık görüldü. “En İyi Franchise Ofisi” ödüllerine layık görülen ofisler ise RE/MAX Karun Gayrimenkul ve RE/MAX Neo oldu.

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştay, “Emlağın En’leri Ödülleri”nde franchise alanında en iyi seçilmelerinin kendileri için büyük anlam ifade ettiğini belirtti. Goldştay sözlerine şöyle devam etti; "1997 yılından bu yana kendi işini kurmak isteyenlere önemli fırsatlar sunuyoruz. Dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumunun çatısı altında görev yapıyor olmak girişimciler açısından büyük bir artı. Girişimciler, markamızın sağladığı know-how'dan ve düzenli eğitim olanaklarından direkt fayda sağlayarak, gelirlerini olabilecek en yüksek düzeye çıkarabiliyorlar."

 


Geri Dön