19 / 04 / 2024

Remax'ın uluslararası gelişim toplantısı 12 Nisan'da yapılacak!

Remax'ın uluslararası gelişim toplantısı 12 Nisan'da yapılacak!

RE/MAX Uluslararası Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Larry Oberly, RE/MAX'ın uluslararası gelişimi Türkiye’nin global olarak önemi, Dünya’nın diğer ülkelerinde gayrimenkul sektörü gibi konular üzerine bir toplantı düzenleyecek



15 yıldır Türkiye'de gayrimenkul sektörüne başarılı girişimciler kazandıran RE/MAX Türkiye, her geçen gün daha da büyüyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörüne yeni bir vizyon kazandıran RE/MAX, sektörün nitelikli danışmanlar kazanmasında öncü rol üstleniyor.


Her yıl kazandığı ödüllerle adından söz ettiren RE/MAX Türkiye ofisleri büyük takdir toplarken uluslararası alandaki gelişimi de hızla sürüyor. Bu çerçevede RE/MAX Uluslararası Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Larry Oberly, 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştireceği bir ziyaretle RE/MAX'in uluslararasi gelisimi, Türkiye’nin global olarak önemi, Dünya’nın diğer ülkelerinde gayrimenkul sektörü gibi konular üzerine bir toplantı düzenleyecek. 


Toplantı, 12 Nisan Cuma günü saat 12:00’de Swissotel Gaja Private’da düzenleyeceğimiz ve RE/MAX Türkiye Kurucusu Murat Goldştayn ve RE/MAX Uluslararası Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Larry Oberly’nin katılımı ile gerçekleştirilecek.


Geri Dön