25 / 04 / 2024

Renault Captur Şubat 2022 fiyat listesi açıklandı! Bu fırsatı kaçırmayın!

Renault Captur Şubat 2022 fiyat listesi açıklandı! Bu fırsatı kaçırmayın!

Renault'dan otomobil sevenleri heyecanlandıracak gelişme. Renault Captur fiyat listesi belli oldu. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte modelin fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...



Türkiye'de yaşanan ekonomik hareketlilik sonucunda sıfır otomobil almak zorlaştı. Güncel kur ve küresel çaptaki çip krizi nedeniyle otomobillerin fiyat etiketleri de ciddi oranlarda yükseldi.

Durum böyle olunca Renaulttan otomobil sevenleri heyecanlandıracak haber geldi. Dünyada en çok satan otomobil markaları arasında yer alan Renault, ülkemizde captur modelinde beklediği talebi yeterince göremedi.

Renault Captur Şubat 2022 fiyat listesi açıklandı! Bu fırsatı kaçırmayın!

Sınıfında  Hyundai Kona, Peugeot 2008 ve  Volkswagen T-ROC gibi çok satan modellerle rakip olan Renault Captur modeli Türkiye'de hedeflerine ulaşamadı. B sınıfı SUV modeli olan  Renault Captur, indirimli fiyat etiketleri ile alıcısının yüzünü güldürmeyi başardı.

Türkiye yollarına ilk çıkış fiyatı 211 bin 900 Türk Lirası olan bu aracın güncel kur ile şimdiki fiyatı ise yarım milyonu geçiyor. Bu fiyat artışlarındaki en önemli nedeni ise piyasa şartları olduğunu söyleyebiliriz. Otomobil 2021 ve 2022 model yılı olmak üzere iki farklı şekilde satışa çıkarılıyor.

Peki Renault Captur modeli özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

 


Geri Dön