25 / 04 / 2024

Renault Captur'a bu ay esaslı bir zam geldi! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Captur'a bu ay esaslı bir zam geldi! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Captur bu ay öyle bir zamlandı ki... Yeni fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Renault Captur  kaç TL? Renault Captur fiyatları ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...



Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesine sahip olan Renault Captur fiyatlarına esaslı bir zam geldi. Yeni Captur, üç farklı sürüş modu, iki farklı tavan rengi, farklı yan ayna renkleri ve sekiz farklı ışığı ile dikkat çekiyor.

Renault Captur, sürücüye kendisini özel hissettiren birçok özelliğe sahiptir. Renault Captur, bilgi-eğlence ve navigasyon sistemi ve kişiselleştirilebilir 10,2 inçlik sürücü ekranı ile tarzınıza tarz katmayı hedefliyor. Teknoloji destekli hız düzenleme ve sınırlama fonksiyonları sayesinde hız ayarlanabilir veya sabitlenebilir.

Renault Captur a bu ay esaslı bir zam geldi! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Captur direksiyon simidi üzerindeki kontroller sayesinde parametreler hızlı bir şekilde ayarlanabilir. Temassız park yardımı ile doğru alanı ölçmek ve park etmek artık sorun değil, zevk. Gövde tasarımı, geniş ızgarası, sportif omuzları ve krom detaylarıyla daha güçlü bir SUV deneyimi sunan Captur, tasarım ve kişiselleştirme seçenekleriyle göz dolduruyor.

Peki, Renault Captur  kaç TL? Renault Captur fiyatları ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön