27 / 04 / 2024

Renault Clio'ya 0.99 faiz kampanyası! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Renault Clio'ya 0.99 faiz kampanyası! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Renault, Clio'da "50.000TL KREDİ 12 AY %0,99 FAİZ FIRSATI" sunuyor. Peki Renault Clio fiyatları ne kadar oldu? En uygun Renault Clio kaç lira? İşte  4 Şubat 2023 fiyat listesi...



Türkiye'nin önde gelen otomotiv devlerinden biri olan Renault'tan Clio kampanyası geldi. Renault, Clio'da "50.000TL KREDİ 12 AY %0,99 FAİZ FIRSATI" sunuyor. Peki Renault Clio fiyatları ne kadar oldu? En uygun Renault Clio kaç lira? İşte  4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en sevilen otomobil firmalarından biri olarak bilinen Renault binek otomobil fiyatlarını açıkladı.

Dünyanın en çok satan otomobillerinden biri olan Renault Clio, beş farklı motor seçeneği ile sunuluyor. Türk araçlarının üç farklı motor seçeneği bulunuyor. Dinamik hatları ve göz alıcı detaylarıyla sürücüleri büyüleyen Renault Clio, Renault'nun imzası olan C şeklindeki gündüz farları, Pure Vision Full LED farlar ve göz alıcı krom detaylara sahip.

Renault Clio ya 0.99 faiz kampanyası! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Renault Clio yedi renk seçeneğiyle sunuluyor: Beyaz, Mineral Gri, Yıldız Siyahı, Platin Gri, Demir Mavi, Mercan Turuncu ve Alev Kırmızısı. Renault Clio'nun ilk motor seçeneği, 6,3 litre şehir içi yakıt tüketimi ile 65 beygir güç ve 95 Nm tork üretebilen manuel şanzımanlı 1.0 SCe. İkinci seçenek, 90 hp sürekli değişken otomatik şanzımana ve 6.1 şehir içi tüketimiyle 142 Nm torka sahip 1.0 TCe X-Tronic. Renault Clio'nun üç donanım seçeneği var.

Renault Clio Joy'un donanımı, otomatik yanmalı farlar, elektrikli ve ısıtmalı dış aynalar, tam LED farlar - gündüz yanan farlar, hız ayarlı sınırlayıcı işlevi içerir.

Renault Clio Touch donanımı hız sabitleyici ve sınırlayıcı, kablosuz şarj, arka görüş kamerası ve EASY LINK 7 inç bilgi-eğlence sistemini içerir.

Renault Clio Icon, Multisense Sürüş Deneyimi teknolojisi, eller serbest park yardımı, hız sabitleyici ve sınırlayıcı ve EASY LINK 9.3 inç ile donatılmıştır. Buna bilgi, eğlence ve navigasyon sistemleri gibi özellikler dahildir. 360 derece kamera, aktif acil fren sistemi, eller serbest sistemi, elektrikli park freni, 9,3 inç dikey tablet ekranı, otomatik uzun/kısa far, trafik işareti tanıma sistemi, şerit takip sistemi.

Peki Renault Clio fiyatları ne kadar oldu? En uygun Renault Clio kaç lira? İşte  4 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön