25 / 04 / 2024

Renault Koleos'a zam yok kampanya var! 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault Koleos'a zam yok kampanya var! 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault’nun sevilen otomobil modeli Renault Koleos kaçırılmayacak 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Renault Koleos Mart fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...



Dünya otomotiv devi Renault, bu ay için geçerli olan çılgın kampanyasını resmen duyurdu. Renault'tan gelen bilgilere göre; Renault Koleos'ta 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı sunulacak. 

Renault Finans, bireysel müşterilerin tüm Renault modelleri için perakende satın alımlarında kredi kullanmaları durumunda geçerli olan bir finansal kampanya sunmaktadır. Kampanya kapsamında, 50.000 TL kredi kullanımı için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranıyla aylık ödeme tutarı 4.509 TL'dir. Ancak, araç için ayrıca peşinat ödemesi yapılması gerekmektedir. Finansman kampanyaları Renault Finans'ın şartlarına bağlıdır ve farklı finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri, kredi bedeline dahil edilmemektedir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişkenlik göstermektedir.

Renault Koleos, yenilenen tasarımı ve incelikli detaylarıyla dikkat çekiyor ve fiyatını öğrenenleri şaşırtıyor. Yeniden tasarlanan iç mekanı, birinci sınıf malzemeler, krom kaplamalar ve konforlu, ısıtmalı ve havalandırmalı deri koltuklarla donatılmış, konfor ve üstün bir sürüş deneyimi sunuyor.

Katlanabilir arka koltukları ve geniş diz mesafesi ile Renault Koleos, tüm yolculara konforlu bir yolculuk vaat ediyor. Ayrıca, maksimum 1.795 litrelik bir bagaj kapasitesi ile geniş aileler için bile yeterli bagaj alanı sağlıyor. Renault Koleos, 160 beygirlik gücü ve düşük yakıt tüketimiyle esnek ve konforlu bir sürüş sunuyor. 1.3 TCe EDC motor ve 7 vitesli EDC çift kavramalı otomatik şanzımanı ise sürüş keyfini artırıyor.

Peki Renault Koleos'un fiyatı ne kadar? Renault Koleos'un fiyatı ne kadar? Renault Koleos'un opsiyon fiyatı nedir? Renault Koleos'un 100 KM'deki tüketimi nedir? İşte 7 Mart 2023 itibarı ile Renault Koleos fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön