27 / 04 / 2024

Renault Koleos'un Kasım fiyatları belli oldu! 15 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Koleos'un Kasım fiyatları belli oldu! 15 Kasım 2022 fiyat listesi...

Fransız otomotiv devi Renault, Koleos modelinin Kasım ayı fiyatlarını paylaştı. İşte, Renault Koleos’un 15 Kasım 2022 fiyat listesi…



Renault'un 2008'de piyasaya sürdüğü SUV modeli Koleos'un Kasım ayı fiyatları açıklandı. Yenilenen tasarımı ve ince detaylarıyla ilgi odağı olan Renault Koleos'un fiyatını görenler şoke olacak.

Daha fazla konfor ve üstün bir sürüş deneyimi için yeniden tasarlanan iç mekana sahip Renault Koleos, yüksek kaliteli malzemeleri, krom kaplamaları ve deri kaplı konforlu, havalandırmalı ve ısıtmalı koltukları ile rakiplerinden bir adım önde.

Renault Koleos un Kasım fiyatları belli oldu! 15 Kasım 2022 fiyat listesi...

Katlanır arka koltukları ve geniş diz mesafesi ile Renault Koleos, tüm yolculara konforlu bir yolculuk sunuyor. 1795 litreye kadar artırılmış bagaj kapasitesi ile geniş aileler için geniş bagaj alanı sunar.

Renault Koleos ise 160 hp 1.3 TCe EDC motor ve 7 vitesli EDC çift kavramalı otomatik şanzıman sayesinde minimum yakıt tüketimi ile esnek ve konforlu bir sürüş sunuyor.

Peki, Renault Koleos'un fiyatı ne kadar? Renault Koleos kaç TL? Renault Koleos opsiyon fiyatları ne kadar? Renault Koleos 100 KM'de ne kadar yakıyor? İşte 15 Kasım 2022 Renault Koleos fiyat listesi...


Geri Dön