28 / 03 / 2024

Renault'da çılgın kampanya: Şimdi alın 2023'te ödemeye başlayın! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Renault'da çılgın kampanya: Şimdi alın 2023'te ödemeye başlayın! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sıfır araç almak isteyenlere yılın son kampanyası! Türkiye'de artan araç fiyatları sonrası vatandaşlar dev markalar tarafından yapılan kampanyaları araştırıyor. Renault'un en çok sattığı modeli olan Clio'larda görülmemiş kampanya var. İşte ayrıntılar...



YILIN SON KAMPANYASI! ŞİMDİ AL 2023'TE ÖDE
Yapılan zamlara dahil olmayan Fransız şirket Renault yeni kampanyasıyla müşterilerini çıldırtacak. Güncel fiyatlarıyla tüketicilerin ilk tercihi olan Renault Clio'da yılın son kampanyası başladı. Sıfır araç almak isteyenler dikkat! Şimdi alın 2023'te ödemeye başlayın. Hem de yarı fiyatına.

YARI FİYATINA SIFIR ARAÇ SAHİBİ OLUN
Uygun fiyatları ve çeşitli modelleriyle öne çıkan markaların başında gelen Renault, yeni kampanyasını duyurdu. Türkiye'de artan sıfır araç fiyatlarına yönelik yeni bir kampanya getiren Renault, bu kampanya ile herkesi araç sahibi yapacak. Vatandaşların alım gücünün düşmesiyle fiyatlarda düşüşe giden Renault, Clio modellerinde öyle bir kampanya başlattı ki duyan koşuyor.

Müşterilerine yönelik Eylül ayı kampanyasını duyuran Renault, Clio modellerinde öyle bir indirim yaptı ki duyan şok oluyor. Fiyatlar duyan bayilere akın ediyor. Sıfır almak isteyen tüm müşteriler yarısını şimdi kalanını 1 sene sonra öde kampanyasından yararlanabilmek istiyor.


Geri Dön