27 / 04 / 2024

Residence Eagle Kartal görücüye çıktı! 155 bin TL!

Residence Eagle Kartal görücüye çıktı! 155 bin TL!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Eagle Residence Kartal

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'ın en yeni projesi Residence Eagle, 22 Ocak Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edildi. Selimoğlu Group imzasıyla inşasına devan) edilen proje, bölgenin merkezinde yükseliyor...



İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'ın en yeni projesi Residence Eagle, 22 Ocak Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edildi.  Selimoğlu Group  imzasıyla inşasına devan) edilen proje, bölgenin merkezinde yükseliyor.


İnşaat sektöründeki yarım asrı geçen deneyimini Kartal'a taşıyan Selimoğlu Group, bölgenin en hareketli noktasında Residence Eagle projesini hayata geçiriyor.

Residence Eagle Kartal görücüye çıktı! 155 bin TL!

22 Ocak Çarşamba gunu Çırağan Sarayr'nda düzenlenen basın toplantısında lanse edilen Residence Eagle, 20 milyon TL'lik yatırım değeriyle, donatılarıyla ve bölgeye kazandıracağı değerle dikkat çekiyor.


17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip proje 134 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor. 4.193 metrekare arsa üzerinde yükselen Residence Eagle'ın 2.700 metrekaresi peyzaja ayrıldı.


ULAŞIM AKSLARININ KESİŞTİĞİ NOKTADA


Kartal'ın merkezinde konumlandırılan Residence Eagle, ulaşım açısından avantajlı bir noktada yer alıyor. 2014'ün sonunda Marmaray'ın devamı niteliğinde oluşturulacak Ayrılık Çeşme - Pendik hattın istasyonuna 2 dakika mesafede konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havaalam'na 10 dakika mesafede bulunuyor.


Kartal’ın merkezinde inşasına devam edilen Residence Eagle’da her ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan daire seçenekleri sunuluyor.


Büyüklükleri 52 ile 130 metrekare arasında değişen daireler; stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde oluşuyor. 



Residence Eagle, lansman dönemine özel ayrıcalıklarla 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılan projede, alternatif ödeme planları da bulunuyor. 



Ulaşım: 2014 yılı sonunda Marmaray'ın devamı şeklinde tamamlanacak olan, Ayrılık Çeşme - Pendtlc hattının Yunus istasyonu'na 2 dakikalık yürüme mesafesinde Kartal Köprüsü Metro durağına yakın konumda yer alıyor. Projenin bulunduğu cadde üzerinden Gebze, Kadıköy, Pendik, Kartal gibi merkezlere ve Kartal Metro durağına tek vasıta ile ulaşım avantajı bulunuyor. Proje ayrıca, Sabiha Gökçen Havaalanı araçla 10 dakika mesafede, Pendik Deniz Otobüsü'ne ise 5 dakika uzaklıkta.


Tel: 0216 374 14 13

Web: www.residenceeagle.com


projeye sor



Geri Dön