29 / 03 / 2024

Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı!

Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı!

Firma: Ortadoğu Grup

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı uygulanıyor.



Ortadoğu Grup kampanyası hakkında bilgi almak için tıklayın


Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul Nefes, Zekeriyaköy’deki Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Eyüp’teki Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı uzatma kararı aldı.


Kampanya kapsamında  Ortadoğu Grup  tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor. Sancaktepe’de 1.394 konuttan oluşan Resim İstanbul Nefes projesinde ise konutlar, bu kampanyaya ilave olarak, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi vade oranı ile tüketiciye sunuluyor. 


Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı. Özellikle ekonomimizin lokomotifi olan inşaat sektörüne, tüm projelerimizde yüzde 20 net peşin indirimiyle destek verme kararı aldık. Geçtiğimiz ay başlattığımız kampanyamızı, gelen yoğun talepten dolayı Eylül ayında da devam ettirme kararı aldık.” dedi. 


Ortadoğu Grup bünyesinde yer alan Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerindeki toplam 1753 konut ile kampanyayı destekleyeceklerini söyleyen Gür, “Türkiye olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde sektör olarak başlatılan bu kampanyalar ekonominin dinamizminin devam etmesi açısından çok önemli bir yer teşkil ediyor” diye konuştu.


Resim İstanbul Nefes te 10 yıl 0.70 vade oranı!




Geri Dön