29 / 03 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Nefes'te peşinatsız yüzde 10 indirimle!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Nefes'te peşinatsız yüzde 10 indirimle!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Nefes

Resim İstanbul Nefes'te sadece yüzde 2 peşinat ödeyerek 1 yıl boyunca taksit ödemeden, dileyen vade farksız 36 ay taksitle ya da peşinat ödemeden yüzde 10 indirimle konut sahibi olabiliyor.



Resim İstanbul Nefes hakkında detaylı bilgi için tıklayın


İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden  Ortadoğu Grup  güvencesiyle inşası süren Resim İstanbul Nefes’te, daireler hızla sahiplerini bulmaya devam ediyor. 345 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Resim İstanbul Nefes, yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.


Resim İstanbul Nefes’te satışların hızla devam ettiğini ve bayrama da çok avantajlı bir kampanya ile girdiklerini dile getiren  Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, yaz kampanyasının tüketiciye kolay bir şekilde daire sahibi olma fırsatı sunduğunu söyledi. Gür, “ Yaptığımız kampanyada bizden daire almak isteyenlere 3 farklı ödeme seçeneği sunuyoruz. Dileyen sadece yüzde 2 peşinat ödeyerek 1 yıl boyunca taksit ödemeden, dileyen vade farksız 36 ay taksitle ya da peşinat ödemeden yüzde 10 indirimle konut sahibi olabilir” dedi.  


Aydos Ormanı’nı yanı başında, doğanın içinde sağlıklı bir yaşam hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul’da, 28 blokta toplam 1394 daire yer alıyor. 1+1’den 4+1’e kadar 4 tip daire seçeneğinin yer aldığı projenin lansmanda olan son etabı  Resim İstanbul Nefes ise Orman manzarası ve peyzaja en hakim özellikli bloklardan oluşuyor.


Resim İstanbul Nefes Sosyal Donatı Alanlarıyla Fark Yaratıyor

Doğanın tam kalbinde yaşamak ve İstanbul’un dinamik yapısından da kopmak istemeyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor. Yüzde 81,3’ü açık alanlara ayrılan proje, muhteşem peyzajının yanı sıra sosyal alanlarıyla da fark yaratıyor. Resim İstanbul Nefes’te dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler, gölet ve açık hava sineması bulunuyor. Projede, yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol salonu, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun odası, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor. 


Kartal Sahiline 10 Dakika Uzaklıkta

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Resim İstanbul Nefes’te teslimler 2017 yılının Mayıs ayında yapılacak.



444 53 18


projeye sor



Geri Dön