24 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman ev fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul Orman ev fiyatları ne kadar?

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul Orman yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Satış sürecinin devam ettiği ve 1.310 daireden meydana gelen Resim İstanbul Orman ev fiyatları ne kadar?



"Resim İstanbul Orman ev fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Ortadoğu Group imzası ile yükselen projede satışlar devam ediyor.


Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede toplam 1.310 tane daire yer veriliyor. 


Resim İstanbul Ortam projesi lokasyon olarak Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Resim İstanbul Orman projesi 28 blok olarak yükseliyor. Aydos Ormanı'na komşu olarak yükselen proje 81 bin 433 metrekare arazi alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Resim İstanbul Ortak projesinde kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, cep sineması, açık hava sineması yer alıyor. 


Resim İstanbul Orman ev fiyatları ne kadar?

1+1 daireler peşin 220 bin TL

2+1 daireler peşin 341 bin TL

3+1 daireler peşin 499 bin TL

4+1 daireler peşin 759 bin TL


Resim İstanbul nerede?

Adres: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe, İSTANBUL, TÜRKİYE


Resim İstanbul iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön