16 / 04 / 2024

Resim İstanbul'da bugün minik ressamların!

Resim İstanbul'da bugün minik ressamların!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Satış süreci devam eden Resim İstanbul Konutları "Resim İstanbul'da bugün minik ressamların" sloganı ile tanıtılıyor. Projenin satış ofisinde bugün çocuklar için resim atölyesi etkinliği düzenleniyor.



İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen  Resim İstanbul  Konutları'nda daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje  Ortadoğu Grup  imzası taşıyor.


Resim İstanbul projesinin satış ofisinde bugün resim atölyesi etkinliği düzenleniyor. Projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün.


Ortadoğu Resim İstanbul konum olarak Taksim’e 44 dakika, Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakika, metro ile Üsküdar’a 24 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika yakınlıkta bulunuyor.


Daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Resim İstanbul Konutları'nın fiyatları hakkında bilgi almak için 444 53 18 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Sancaktepe Resim İstanbul Orman'da tenis kortu, hamam, squash salonu, buhar odası, fitness center, dinlenme locaları, pergolalar, kapalı çocuk oyun alanı, tematik bahçeler ve açık hava sineması, çocuk oyun parkları, davet salonu, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, bisiklet ve yürüyüş yolları, kapalı basketbol sahası, cep sineması ve faaliyet odaları gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


Resim İstanbul satış ofisi 

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön